Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Beşiktaş (BJK) Siyaset Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-19-2009, 16:46   #30
Kullanıcı Adı
Dark Warrior
Dün akşam Beşiktaş - Bursaspor maçının hemen ardından Ligtv.com.tr `de yayınlanan Rüştü ve kulüp doktoru Devrim Urgun arasındaki tartışmanın aslını öğrenmek için bugün Devrim Urgun ile Telefon görüşmesi yaptık.

Lig Tv`nin haberine göre ;

``Bursaspor`a son dakikada yediği golle mağlup olan Beşiktaş`ta ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 43. dakikasında sakatlanarak yerini Korcan`a bırakan Rüştü, kulüp doktoru Devrim Urgun`la tartıştı.

Maç içerisinde "Adelem yırtıldı, çıkmak istiyortum" diyen Rüştü, Urgun`un "Önemli bir şeyin yok, devam et" cevabı sonrası oldukça kızdı.
Urgun`a "Benim adelemi benden daha mı iyi bileceksin" diye tepki gösteren tecrübeli file bekçisini takım arkadaşları zorlukla sakinleştirdi.``Diye basına lanse edilen bu haberin aslının olmadığını dile getiren Urgun sözlerine;

`` Kesinlikle böyle birşeyin olması söz konusu değildir.Bunları nereden çıkarıyorlar dudak mı okuyorlar.Zaten görüntüleri izlediğinizde ben değişiklik işareti yapıyorum .Oradaki tek dialog Korcan`ın hazırlanması için Rüştü`nün yere yatmasını sölememdir.Bundan fazla bir dialog geçmemiştir.`` Diyerek sözlerini tamamladı.

Rüştü`nün sakatlığı için ise öğleden sonra randevu alındığı ve çekilcek olan emarlardan sonra durumunun netlik kazanacağını ifade etti.
Dark Warrior isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)