![]() |
#3 |
![]() Bende 2007 seçimlerinde,İlçe'den Kırklareli'ne çalışmalarına yardımcı olarak gitmiştim..Hemde Başbakanlık özel kalemi sıfatı ile..Sultangazi ve Gaziosmanpaşa ilçe Teşkilatlarından özenle seçtiğim 30 kişilik bir ekiple Kırklareli ilçesini tamamen ele aldık..Sadece 12 saatimiz vardı,yapacağımız hiçbir şeye kimse müdahele etmeyecekti..İlçenin kapıları kapatıldı,toplantı salonuna kimse sokulmadı..Ben ve 2 yardımcım 30 kişilik ekiple neler yapacağımızın raporunu 20 dakikada ayarladık..
Ve yağmurlu havada herkesi tek tek evlere gönderdim..Kırklareli merkezde adım atılmamış bir ev bıraktırmadım..Ve saat 20:00..Arkadaşların görevi tamam,hepsi sabah kahvaltısını İstanbul İl Başkanlığında yapmış..Ama Kırklarelinde'ki ilden hiç kimse birşey ısmarlamadı..İl Teşkilat Başkanını kenara çektim"Artık şu yorgun argın sizin İliniz için çalışan arkadaşlara bir yemek ikram etseniz"dedim..Hemen gidip bir dönerciden çeyrek ekmeklik birşeyler alıvermişler..Ben bile yemedim,yemiş gibi yapıp başka ekip arkadaşıma verdim.. Velhasıl,halktan aldığımız araştırma sonuçları çok vahimdi..Anketlere göre halk,eski MHP'den olan ve yeni Ak Parti'den belediye başkanlığına adaylığını koyan şahsı çok seviyordu,ancak Ak Parti'den aday olduğu için"çok yanlış yaptı,Ak Parti'den olduğu için ona oy vermeyeceğiz"diyorlar..Ve ekip arkadaşlarımın çoğu,çoğu gittikleri yerden bu cevabı aldıklarını söyledi..Arkadaşlar çalışmalarını yaparken,bir yardımcımla şöyle bir şehir turu atalım..Nasıl bir çalışma var belediyede acaba,dedim..Durum çok vahim,yollarda 100 Metre boyu düzgün asfalt bulamazsınız,her yer çamur içinde..Eski tarihi mezarlıklar paramparça,çimenlerin yüksekliğinden mezarlıklar kaybolmuş neredeyse.. Ve şunuda söyleyiyim,Trakya'daki teşkilatlar çalışmıyor..Bunu gözlerimle gördüm.. Varın gerisini siz düşünün.. Konu Ömer Bekir tarafından (12-19-2009 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|