|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Yok sadece bir konu paylaşma niyetindeyseniz resimleri kaldırıp öyle devam edin açtığınız konuyla resimlerin ve bu sözlerin birbiriyle hiç alakası yok
![]() |
||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ne alakası var iki camia birbirine düşecekmiş ben ak parti adınamı açıyorum başlığı ikiside haber sitelerinden alıntı numan beyin genel ılımlı yapısını anlatıyor ikisini tek başlıkta açtım burda tebrik ediyorum ondan tek başlıkta açtım bu kadr basit.haberden ziyade tutumunu vurgalamak amacım ilgili başka bir ılımlı tavrını görseydim onuda eklerdim.
birde benzeri bir tavrı ak partiden biri yapınca ortalığı velveleye vermemeleri karalama kampanyası başlatmamaları için cevap niteliğinde olacak bi haber.durması onlarında hayrına eğer hatalı görüyorlarsa numan beyi susarlar yok görmüyorsalar aynı benzeri tutumları ak partiden biri yapınca yine susarlar. Konu Turâbi tarafından (01-31-2010 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
#4 |
![]() tamam çok açık olan müstehcen resimleri kaldırdım artık bu üçünede açık dersen ne diyim sen tv de izlemiyondur.haber kanallarının çoğunda dini kanallarda çok daha açıkları çıkıyro reklamda vsair.
birde fıkhen sakıncası yok aslında senin kişisel tercihin numan hoca tokalaşmış canlı bizzat müşahade etmiş .sen silüetini yansımasını görmeye tahammül edemedin kardeş neyse kırmayayım seni çok açık olanları kaldırdım |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Size EL AZİZ GURUBUNDAN MISIN diye sormuştum, sanırım görmediniz. |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() fıkıh kitaplarında var açın bakın ebu yusufun hükümleri var herkesçe bilinir.
kırmızısarı kardeşim azizcimisin azizcimisn anlamdım dediğini baktım googleden tanımıyorum sizin pkk yandası gurupladan olsa gerek |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Sen burda sırf laf olsun, oraya buraya sataşmak için gelen kişilerdensin. hadi kolay gelsin. |
||
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
numan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|