![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
Galiba derdimi size anlatamadım,yanlış anlaşılmış olmaktan imtina ederken konuya biraz daha açıklık getirmek gerekir diye düşünüyorum,şöyleki; İslam'ı anlayan yaşamak isteyen her ne konumda durumda olursa olsun yaşar, yaşamak istemeyen çevreden ne derler diye çekinen kulp takar sonra bu İslam'ın kolları olur (!), ama olmaz tabi böyle birşey... Yada siyasi bir emel veya bir gücün empoze ettiği görüşlere göre yaşamak vardır buda İslam'ı farklı kollardan kılmaz, İslam'ı yaşamak bir şekildedir. Bunun dışında ibadeti ile hal ve hareketleri ile farklı bir İslam'i anlayış içerisine girenler, Müslümanım dedikleri sürece Müslümandırlar ama İslam'ı yinede farklılaştıramazlar... Kısaca; İslam kolları bacakları olan herkesin farklı anlayacağı farklı uygulamalara gireceği bir din değildir. Sizin görüşünüzü de eleştirmedim, sadece İslam ve hükümleri ile ilgili birşeyler yazarken önyargı da bulunmayalım diye istirham ettim. Kaldı ki İslam ve Hükümleri konusunda da sizinle aynı fikirde olduğumuzu zannediyorum. |
||
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
balçiçek pamir, ilyas salman, söz sende, türk solu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|