|
![]() |
#1 |
![]() Bizde nişanlar öyle 1 sene falan sürmez en fazla bi kaç ay,
Zaten normal nişanlar gibide olmaz nişanlarımız ![]() Rahatca gezip tozsunlar diyede düşünen yok ama yinede yapıyolar bunu... Şimdiye kadar nişanlanıp yüzüğü atanda olmadı hiç sanırım buna güvenerek devam ediliyor sanırım.. Sıra bana gelmeden önce hiç düşünmek aklıma gelmemişti sakıncalı olup olmadığı konusunda, Şimdi bilmeden bir yanlışa düşmek istemiyorum.. Hazır konusuda açılmışken danışayım dedim.. ![]() Evliliğin gerekleri yerine gelmeden nikah kıymak ne derece doğrudur kendimce fikirlerimde var elbet, ki bu fikirler doğru olmadığı yönünde ![]() Ama yinede sormak istedim başka kişilere.. Akıl akıldan üstündür nede olsa.. ![]()
![]() Konu NûN tarafından (09-12-2010 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntı silindi. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 2 aylık evli olarak bende konuya müdahil olmak isterim
Ben nişanlılığımdan bir kaç ay sorna dini nikah kıydırmayı uygun gördüğüm için nikahımızı kıydırdık ancak rahat gezip tozmak değildi maksat bence olması gereken bu karşılıklı sorumluluğu sevgi ve saygıyı inancı yitirmedikten sonra doğru olan bu tabi benim görüşüm bu ![]() Zeynepçim Rabbim hayırlı kılsın nişanını ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|