|
|
#1 |
|
Siyah ekran çıktı efendim...
- Yazın kullanıci adınızı. - Yazdım. - Parolanızı da girin. - Tamam. - Garip karakterler akmaya başladığında klavyeden F7'ye basın. - Elimle mi? - Eee siz bilirsiniz. *************** Ben bir IMac kullanıcısıyım. - Buyrun hanımefendi sorun neydi?- Benim CD sürücümden içeri sinek girdi. - Anlayamadım efendim. - IMac'ime sinek kaçti. - Peki ben telefondan ne yapabilirim sizce? - Ama görüyorum yürüyor içerde.- Böcek ilacı falan sıkın isterseniz... - Bir şey olmaz mı? - Bilmem aslında biz IMac'e destek vermiyoruz pek PC olsaydı yardımcı olabilirdim.*************** - Benim büyük bir sorunum var siz acaba eve hizmet veriyor musunuz?- Eeoo hayır? Burdan yardımcı olmaya çalısayım...- Ben internete girmeye çalışınca bilgisayardan acayip sesler geliyor. - Ne yaptığınızda geliyor o sesler? - Bağlan diyorum sesi geliyor sonra da cıyaklıyor.- O modem sesidir efendim o ses sizin modeminiz ve Türk.net modemi arasında bir bağlantıkurulduğu... (Sözümü keser) - Yok yok bozuk bu siz iptal etmiyim diye öyle diyorsunuz... Benim hesabımı siler misiniz?- Fakat bu bir sorun değildir bu herkesin bilgis... (Yine sözümü keser)- Ne yani herkesin bilgisayarı gazi olan bebek gibi viyaklıyor mu kimi kandırıyorsunuz Allahaşkına... Dolandırıcılar... ********************* - Efendim sizin modemler bana küfrediyor. - Anlayamadım efendim. - Bunda anlayamayacak ne var resmen küfrediyorlar işte.- Emin misiniz? - Buyrun dinleyin (telefonu çevirme sesi çalan telefon sesi peşinden küfür).- Ee siz hangi numarayı aramıştınız bir kontrol edelim. - 0... - 344 26 16. - Bu sizin numaranız mı? - Hayır aradığım numara.- Beyefendi o bizim numaramız değil bir ev numarası.- Ben 10 gündür bu numaradan bağlanmaya çalışıyorum ama... - O zaman doğaldır küfretmesi. ********************* - Benim sayfalarım gelmiyor. - Şu an yurtdışı çıkışımızı sağlayan uydudan kaynaklanan bir sorun var efendim. - Bir ilgileniverseydiniz siz. - Şey uydu uzayda efendim.- Haa tamam o zaman.********************** - Sanırım makinam kilitlendi. - Şimdi söyle yapalım ctrl-alt-delete.- Hepsine aynı anda mı? - Evet. - Ama parmaklarım yetmiyor? - Bakın önce ctrl'ye sol elinizin baş parmağıyla sonra sağ elinizin baş parmağıyla alt-gr'ye sonrada sağ elin işaret parmağıyla delete tuşuna basıyorsunuz. - Ctrl'ye bastım alt tuşuna da şimdi.- Delete'e basıcaksınız. - Ctrl'den elimi çekeyim mi? - Hayır efendim. - Peki alt-gr'den? - Hayır efendim dedim ya hepsine aynı anda basıyo olmanız gerekiyor.- Daha kolay bir yolu yok mu? - Var efendim makinada reset yazan yere basın.- Nerede o? - İsterseniz ctrl alt delete'i deneyelim basmanız gerek sadece bir tuş kaldı.- Tamam fişini çektim. - Peki... - İyi aksamlar. - İyisi falan kalmadı beyfendi! Sinirden köpürüyorum derhal iptal edin hesabımı! Alıntıdır. Bir konu daha vardı baya gülmüştüm bulsam onuda paylaşcam ![]()
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Daha bilgisayarı kullanmayı bilmeyen insanların bodoslomasına internete girmeye çalışmaları yukarıdaki manzarayı oluşturuyo..;)
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
............ .............. |
||