![]() |
#11 |
![]() 1-Saat kaç 15:00
2-İsim: halil ibrahim 3-Yaşın kaç ve burcun ne : 20 başak 4-Dövmen varmı ?hamdolsun yok 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu?: evet 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? hepsi 8-Tercih ettiğin rakam ?bir(1) 9-Sevdiğin müzik türü? tsm 10-En sevdiğin çiçek ? kasımpatı :D şaka tabi sümbülü severim 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? malum muhabbet 12-Sevdiğin renkler? siyah yeşil kahverengi sarı mor pembe 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? çalışan üreten ve insanları seven biri olarak görüyorum 14-Aşık mısın? hayır 15-Ailenle misin, tek mi? ailemleyim 16-Tuttuğun takım ? kayserispor 17-OLmazsa olmazın ? dinim ailem devletim ve kendi değerlerim ha bide kitaplarım 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? kendimi (nefsimi) 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? yemek 21-En nefret ettiğin hareket? sere serpe oturulması 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? babamı 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? kişiye bağlı 24-Takma adın ? yok 25-En sevdiğin spor? vahşet içermeyen tüm sporları severim 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? orta halli 27-Konuştuğun diller? türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? dinsiz felsefe hakikatsiz safsatadır. 29-İş , Okul? iktisat okuyorum |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|