|
![]() |
#1 |
![]() hepsiburada com da var baktım 1248 tl gösteriyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hakkındaki şikayetlerden örnek
![]() wolkan789: Telefonu aldım aldığıma da bin pişman oldum. Çok ağır makina arkadaşlar 32 GB olduğuna aldanmayın içine 4 GB resim müzik var cihaz çok kasıyor resetlemek zorunda kalıyorum. 5 mp sanmayın. Sony Ericsson 3 MP daha güzel fotoğraf çekiyor karşılaştırdım. Sonuç olarak hüsran. Yerine Sony Ericsson Xperia veya Touch Pro öneririm. paşha: 1.5 aydır kullanıyorum nasıl etsemde fazla zarar etmeden kurtulabilirim diye düşünüyorum bu telefondan. N97den iPhone rakip olamaz ancak eşantiyon olur. Bu arada 15 yıldır Nokia kullanan biri olarak söyleyebılıcegım tek şey kazıklandım. ogozen: Hiç bir özelliğini kullanmadan yalnızca telefonunu kullanıyorum. Ama pili en fazla 8 saat dayanıyor. Bu arada yaptığım konuşma 8 adet ve toplam 8 dakika. Kerem: Eksiler; 1) Kamerası gerçekten flaşın görüntüye yansıması kötü. 2) İnternetteki videoları izleyemiyorsun nerde mini laptopmuş. 3) Günde en az 1 kez kasılıyor ve kitleniyor. 4) Q kalvye göründüğü kadar kullanışlı değil kocaman makineyi taşımanıza deymiyor Artıları 1) WiFi inanılmaz hızlı 2) 3G internet ve görüntülü konuşma sorunsuz Ama ben bu artıları 500 tl lik telefonlada yakalıyordum o yüzden görüntü ve reklamlara kanıp almayın bence. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|