![]() |
#3 |
![]() Öncelikle belirtmek isteriz ki bu özellikler kesinleşmemiştir.
PC Donanım İhtiyaçları (Kesinleşmemiş) İşletim Sistemi: * Windows XP/Vista İşlemci * XP : 1.4GHz veya daha hızlı * Vista : 2.0GHz veya daha hızlı *Önerilen İşlemci: Intel Pentium 4, Intel Core Duo/Quad, AMD Athlon Bellek / Hafıza * XP : 512MB RAM * Vista : 1.0GB RAM Disk Alanı * 2 GB DVD-Sürücü * 4x Hızlı Ekran Kartı * 128MB** **Önerilen chipsetler : (aşağıda) Ses Kartı * DirectX 9.0c uyumlu herhangi bir ses kartı Directx * Sürüm 9.0c (oyunla beraber gelecek) Ethernet Kartı * TCP/IP destekleyen Giriş Ünitesi * Klavye, Mouse **Önerilen Chipset - Nvidia FX 5900 Ultra veya üstü; ATI Radeon 9800 veya üstü; Intel 82915G/82910GL veya üstü. Bu chipsetlerin altındaki kartlarda sadece 2D Maç İzleme Modu kullanılabilir ve desteklenmemektedir. Laptoplarda ise çalışabilir ve desteklenmemektedir. MAC Donanım Gereksinimleri (Kesinleşmemiş) PowerPC En düşük özelliklerde: OS X 10.5.3, Nvidia Geforce 6600 / ATI 9600 Radeon Intel En düşük özelliklerde: OS X 10.4.11, Intel GMA 950* / NVidia Geforce 6600 / ATI 9600 Radeon Önerilen özelliklerde: Intel Core Duo Processor, OS X 10.5.3, NVidia Geforce 7300 / ATI X1600 Radeon * Sadece 2D Maç İzleme Modu vardır. Alt sistemlerde çalışır fakat desteklenmemektedir. Alıntıdır (: Ben kötü bir bilgisayarda oynuyorum kasma oluyor ama ManageR'e değer (: Türkçe yamasını araştırma geregi duymadıgım ingilizce kullanıyorum.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|