|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Ya Rab bu hasrete can dayanmıyor; Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Her adımda bir engel var, salmıyor, Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Mümkün mü bu yolda maksuda ermek? Mümkün mü sılada dost yüzü görmek? Âşıka ar gelir geriye dönmek; Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Abdurrahim Karakoç
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() Konusmak isterdim Kelimeler yutulup, Kalbe inebilseydi.. Göz göremedigini görse, Akil akledemedigini... Belki o zaman Daha az üzülürdük Bir hüzün nöbeti sirasinda Kör ve sagir ve dilsiz olmak Yeniden yorumlanirdi bize.... Ve biz `kendimiz` olurduk; Anlayan, Anlatan Anlasilan ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() Dal rüzgarı affeder. Ama kırılmıştır bir kere Her gün yeni bir keder bulur Yakıştırır göğsüne Günler geçer yıl olur Aslında hepsi aynı hikaye Dal rüzgarı affetse bile Kırılmıştır bir kere Cam yapışır, kalp yapışmaz Sen unutsan bile ruhun unutmaz Zaten unutmak da bize yakışmaz Aşk acısı olsa bile Dal rüzgarı affeder Ama kırılmıştır bir kere... TUNA KİREMİTÇİ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() Bazı kuyuların suyu içilmez; acıdır. Bazı kuyular derindir; görünmez suyu. Bazı kuyular kördür; göremezler... Benim kuyum, benim kuyum sevgili dostum öyle derindir ki; içine taş attığın zaman suyun sesini duyamazsın bağırsan sesin geri gelmez bakracı sarkıtsan ip yetmez... Yalnızlığın bana yakıştığını söylüyorlar.. İyi duruyormuş üzerimde; renkleri sade ve uyumluymuş.. Dikimi kusursuzmuş.. Bu mahir terzinin adını öğrenmek istiyorlar.. Söyler miyim hiç! Konfeksiyon yalnızlıklar ne güne duruyor. Söyler miyim hiç! .. Bana bencilce hareket ettiğimi söyleme sakın. İnsanlara güvenimi kaybettim. ... Posta Kutusundaki Mızıka / A. Ali Ural |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() DOST ACI GÜNDE DESTEK OLAN , DOST DOSTU AÇKEN TOK YATAMAYAN, DOST MALINI , MÜLKÜNÜ VE DAHİ EMANETLERİNİ DOSTUNDAN KISKANMAYAN, DOST ALLAHA DOST GÖRÜNÜP DOSTLARININ KAPISINDA DOSTUNUN DOSTUNA ZULUM ETMEYEN, DOST ALLAHA DOST DOSTA ALLAH İÇİN DOST OLANDIR. KANATLARINI KIRANLAR, UÇMAYI YASAKLAYANLAR DOST DEĞİLDİR. DOST MECLİSİNE KABUL BUYRULMAK DİLEĞİYLE -- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|