|
|
#14 | |
|
Alıntı:
Yani sizin zihniyetinizde olanlar asırlardır türk insanı herkesi kendine düşman bellemiştir 2002 yılından önce türkiyenin komsularıyla kaç tanesinin arasında sorun yoktu.Yani Düşman kazanmak kolaydır önemli olan dost kazanmaktır.Hala aynı topraklarda yaşadığımız insanları bile düşman gözüyle bakıyorsunuz.onların size dost gözüyle bakmasını nasıl beklersiniz. İnsanları yaftalamak ne kadar kolaydır değil mi? Kimsenin seni sevmesini beklemek ne kadar doğrudur onu size bırakıyorum. benimde askerlik yaptığım safranbolu da askeri sevmezlerdi nedeni ne acaba sizce* bana göre askerin azgınlıkları.. En yakın arkadaşım kürt tü sözlerini bırak o senin özel hayatın Mardine gelince siz insanları geçmişte yıllarca görmemezlikten gelirseniz ve onları yok sayarsanız bugün onlardan itaat beklemeniz abesle iştigaldir. Sizinle daha önce tartıştığım konularda da söyledim aynı şeyleri İnsan görmek istediği gibi görür. Burda pkk yi savunuyorum havası oluşmasın.Kürtlerin türklerle bir sorunu yok sorun biraz üniformadan kaynaklanıyor ben bile bu yaşımda polis veya asker görünce inan korkuyoum Asker veya polis üniformasıyla evinize gelip yakınınızı alıp gider ve bi daha haber alamazsanız askerlere karşı olan nefreti anlamak için yeterli sebeptir. |
||
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|