|
![]() |
#1 |
![]() Ey Ümmet !
Uyanın , tek safa geçin. Cepheler fethedin , hudutlar aşın. Doğacak güneşin yolunu açın. Allah-u Ekber ! Şafak söküyor… Allah-u Ekber ! Şafak söküyor… Güneşin doğduğu ve battığı yere Allah’ın adıyla çıkın sefere Dayanın , bir adım kaldı zafere. Allah-u Ekber ! Şafak söküyor… Allah-u Ekber ! Şafak söküyor… Gönüller birleşin , kıyama durun. Sancağı göğsüne saplayın surun. Ümitvar olun , belki de yarın… Allah-u Ekber ! Şafak söküyor… Allah-u Ekber ! Şafak söküyor… Güneşin doğduğu battığı yere Allah’ın adıyla çıkın sefere Dayanın , bir adım kaldı zafere. Allah-u Ekber ! Şafak söküyor… Allah-u Ekber ! Şafak söküyor… Safların başına geçmiş Peygamber Desteğe iniyor Arş’tan Melekler Bu ümmet yeniden FETH ’i bekler Allah-u Ekber ! Şafak söküyor… Allah-u Ekber ! Şafak söküyor… ( Furkan İlahi ve Marş Grubu'ndan alıntıdır.)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sen ki; haddi aşanlara haddini bildirensin!
Zararlarını bizden uzaklaştıransın! Mülkün Malik’i, yaratılanların Halik’ısın! Rahmete muhtaçlara yardım sendendir! Sen Bedşişşedid’sin! Beisivenikam’sın! Şiddetli intikam sahibisin! İsmin hürmetine kıskıvrak yakalayan Şiddetli azabın sahibisin! Sen ki; düşmanları kahredensin! Bu isimlerinle bir kez daha sana yalvararak Beyan-ı ah ile intizarımızı, Bedduaya dönüştürüyoruz ya Rab! Bize bu zulmü layık görenleri, Senin kahreden isimlerine havale ediyoruz Sen Kahhar’sın! Sen Aziz’sin! Sen Cebbar’sın! Sen Aziz-un züntikam’sın! Takatimiz tükendi, dilimiz beddua ile bilendi, Mazlumluğumuz Resulün gönlüne bile acı verir oldu Muhabbetin muvaffakiyetinde bizi feraha erdir ya Rab! Âmin Bize zulmedenlere, zulümlerinde zalimleri yerdir ya Rabbi! Âmin Dünyadaki şaşılıklarını, ahirettede artır ya Rabbi! Âmin Bu dünyada ferasetlerini yok ettiğin gibi, akıllarını da gider Âmin Gönüllerini kara eyle! Gözlerinin ferini gider ya Rab! Âmin En karubbiz zaman içersinde gönüllerini daralt, Günlerini karart, saltanatlarını sarart, Zaliminin çöplüğünde zulümleriyle hiç olsunlar ya Rabbi! Âmin âmin âmin Bi hürmet-i taha ve yasin Velhamdulillahi Rabbi lalemin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|