|
![]() |
#1 |
![]() evet hükmü yok ve geçersizdir.Gazete haberlerine itibar ettiğiniz kadar f.gulen.com'da ve Zaman gazetesindeki açıklamaları dikkate almalısınız.
otorite kelimesi,yönetim kelimesinin yerine kullanılmış.devlet yönetimini nerelere çekiyorsunuz hayret ya. gazetecinin bu yardım kuruluşunun siyasallaştı mı diye sorusuna siyasallaştı demek kolay birşey değil diyor.bunun neresini yadırgıyorsunuz?zaten İhh yı yeni duyduğunu belirtmiş.böyle bir hüküm vermek kolay değil diyor.gayet açıklayıcı bir şeyi bulandırmayı iyi beceriyorsunuz. Hocaefendi'nin bu röportajı saldırıdan günler öncesinden verilmişti. Kendilerine yakın yardım kuruluşlarına da aynı tavsiyeleri verdiğini belirtmiş. ve röportajın asıl vurgulandığı yer; Sivil insanlara, uluslar arası sularda yapılan müdahaleyi ve ortaya çıkan tabloyu çirkin bulduğunu söyleyen Gülen, devletin ve bu işin öncülüğünü yapan İHH'nın, çocuk, yaşlı ve kadınların başına gelebilecek sıkıntıları, can kaybı hatta savaş riskini öngörerek diplomatik yöntemleri sonuna kadar zorlaması gerektiğini vurguluyordu
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|