|
![]() |
#1 |
![]() Filistin'de israil işgalci konumunda tamam ama O BÖLGENİN KONTROLÜDE İSRAİL'İN ELİNDE ! O yüzden israil'dende yardım konvoylarına ilişilmemesi için onay alınması daha isabetli olurdu. Bunun neresi yanlış
![]() ![]() Üstad Kadir Mısıroğlu demişki "İki evli insan zina yaptığı için arayıp üzüntünü ifade ediyorsun da, Gazze yolunda şehit olanların ailelerini arayıp baş sağlığı diledin mi?"... SEN DİLEMEDİĞİNİ NEREDEN BİLİYORSUN ![]() Bülent Arınç meseleyi doğru anlayan birisi ve bak ne diyor; http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=293041 Bu konuyu kaldırın lütfen ve bu konuyu açan şahıs hakkında inceleme başlatınız ! Yüzlerce can düşmanımız varken birde izansız paranoyaklarla uğraşmayalım.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Beni mi incelemeye aliyorsunuz ? Paranoyakmiyim ben?... Olsun be kardesim, Elhamdulillah ben boyle de huzurluyum... Benim kimseye camur atma gibi bir derdim yok. Dogrulari konusmak camur atmak degildir. Kim olursa, hangi dusunce olursa olsun (Bulent Arinc´in desteklemesi beni ilgilendirmez), ben Hakk´i tutar kaldiririm... Ayrica, o bolge Israil kontorlunde degil, Israil isgali altindadir. Arada cok fark var!.. Ve Gazze hala bagimsizdir!.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
fethullah gülen, kudüs, mescid-i aksa, röportaj |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|