|
![]() |
#1 |
![]() Sayın Orta Dogu,
Hollanda'da yaşıyorsunuz hoşgeldiniz bu arada.Sanırım Hollanda'da ırkçı,İslam karşıtı,müslumanlara düşmanlık besleyen bir parti var, bu günlerde haberlere çıktı.Yaşadığınız ülkede bu parti oylarını iki katına çıkarmış ve ilkel bir ırkçılıkla politikalarını savunuyor. AB'ine karşı çıkarken bu partinin ve Avrupa'da yükselen ırkçılık seslerinin etkisi var mı?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Tabi ki etkisi var, mesele sandiginizdan cok daha vahim maalesef. Avrupalilar'in cok buyuk cogunlugu Turkiye ve Musluman dusmani, tamamen Israil yanlisi, savas ve zulum yanlisi. Emperyalist ve militarist kafa yapisindan asla kurtulmus degiller; tam aksine daha da azginlasiyorlar. Eger yarin ABD Iran'a nukleer saldirida bulunsa (atom bombasi kullansa) Avrupalilarin cogu sevinir. Hicbir sekilde abartmiyorum.. Ayrica, AB' ye ihtiyacimizin olduguna ben inanmiyorum. Yeni gelisen ulkelerle kurulan iliskiler bize daha cok yarar saglayacak. Henuz baslangicinda olsak da yeni bir dunya duzeni kuruluyor.. Konu Orta Dogu tarafından (06-12-2010 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
ABnin kendine yarari yok bize (Türkiyeye) nasil olacak. Bir sürü ülke borc icinde. Yunanistan basi cekiyor. Euro bitirdi bizi. Olan vatandaslara oluyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Bir kaç sorum daha var.hatırladığım kadarıyla Avrupa'da 5 milyon türk var.Büyük bir nüfusumuz var ve müslumanları da işin içine kattığımızda Türkiye'nin Avrupa Birliğinde olmasını gurbetçiler ve müslumanlar için yararlı mı olur yoksa bir işe yaramaz mı? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Avrupalilarin buyuk cogunlugu ABD'nin medya propgandasina ve yalanlarina inaniyor (hatta dunyanin buyuk bir kismi). Dogrusu eskiden bende koru korune inaniyordum, cahildim. Bati emperyalizmi iliklerimize kadar islemis, adamlarin propagandasi inanilmaz derecede etkili. Sonra kendim arastirmaya basladim, ABD emperyalizmi ve medya propagandasi ile ilgili kitaplar okudum.. Allah'a sukur derin uykudan uyandim ![]() AB'ye girsek gurbetcilere faydasi olur mu bilmiyorum ama sanmiyorum. AB'ye girmek Islam karsiti, Filistin karsiti ve Israil yanlisi olmak demek. Bati emperyalizmin sadik hizmetcisi olmak demek. Bati'da sanildigi gibi fikir hurriyeti yok... sadece Israil'i elestirdigimiz icin Turkiye'yi NATO'dan atmak isteyenler bile var. ustelik bunlar egitimli insanlar.. ![]() Konu Orta Dogu tarafından (06-12-2010 Saat 07:20 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|