|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
Hasan Sabbah'ın yaptığı bizim inancımıza göre kabul edilebilir değil belki ama şu yönden bakacak olursak eğer ''çok iyi çalışmış''.. Onun başardığını bizler başaramaz mıyız peki..? Yanlış yerine doğruyu aşılayarak.. Dünyanın ilk suikastçisinin organizasyonu tamamen insanların dini hassasiyetleri kullanılarak yapılmıştı..Cennet vaadiyle yapılmıştı..Şimdilerde aynı vaatleri dini kesimler veriyordur bilemiyoruz ama o zamanla şimdinin kıyasını yaparsak eğer; şimdi din dışında her türlü ideoloji için yapılan çalışmalarda var.. Para için,mevki için,kadın için.. Varılması gereken çözüm yolu burda da aynı işte.. Eğitim! Dini,ahlaki,insani,vicdani eğitim! Kolay kandırılabilecek nesiller yetiştirmemeliyiz..
Konu Duygu'Seli~ tarafından (06-14-2010 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Malesef Hasan sabbahlar ve fedaileri ülkemizde cirit atiyor.ve bunuda ıslam adına yaptıklarını söyleyenlerden tutun devletin bekası için her yol mubahtir anlayışına kadar geniş bir yelpazede kol geziyor.Hz.Yusuf gelmeyeceğine göre Yusuf yüzlüleri bekler olduk.Yusuf yüzlüler ise hala kuyunun dibinde sabır sınavında.tezzamanda geleceğe benzemez..
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Keşke Hasan sabbahın fedaileri kadar nizamlı,intizamlı olsalar.. Hasan Sabbah'ı her ne kadar sevmesem ve yaptıklarını takdir etmesemde şu gerçeği kabul ediyorum; ''çok iyi,düzenli çalıştılar ve şimdikiler kadar namussuzlaşmada bu denli ileri gitmediler..'' |
||
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|