![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
Yahudiler medinede kuşatma altına alınmış.Ancak güçlü kaleleri ile müşriklerden gelen yardımlar onların direncini artırıyordu.Yeni müslüman olmuş bir yahudi peygamberimize gelere "bana izin ver gideyim onların arasına katılayım aralarını bozayım ama senin ve dinim hakkında kötü sözler etmem gerekir bana izin verirmisin" şeklinde izin ister Allah resulü de "git ve aklına ne gelirse söyle" diyerek ona izin verir.. Nihayetinde islama karşı verilen düşmanca mücadeleler karşısında müslüman körü körüne işlerle uğraşmamalı..Bu mücadele SOKAĞA DÖKÜLEREK verilemez..Bu ancak onların karşılık vermesi için sebeptir.. Kendi KADROLARINI yetiştirecek ve onları tasfiye edeceksin..Meselenin özü BUDUR.. Yoksa kızlarımız otursun evinde koca beklesin..Bu mudur sizin çözüm öneriniz.. 410 vekil ile dahi Anayasal Düzen ile bu sorun çözülemedikten sonra o mahkemelerde ki kadroları tasfiye etmek için ne yapıyorsunuz ![]() Hangi vatan evladını YETİŞTİRİYORSUNUZ.. İslam'a güya toz kondurmuyorsunuz ama çözüm için de yaptığınız HİÇBİRŞEY yok.. Bari çözüm için çalışanlara musallat olmayın... Dileyen hocaefendinin sözlerine itibar eder..dileyen hayır ben bu mücadele için dahi başımı açamam der otutur evinde..kim ne istiyorsa onu yapsın.. |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|