|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
kızların başörtüsünü açıp okumasını sadece bir cemaate veya şahsa mal etmemek gerekir diye düşünüyorum kaldı ki başta cemaat veya tarikatlerdede kızlarını başını açarak okula gönderenler var bana kalırsa ben tamamen karşıyım sayın Redyellow , başörtüsü yasağı kalksa bile ben okula gitmelerine karşıyım yani bazı şeyleri anlayamıyorum mesela lisede ergenlik çağında kızlar gitmiş okumuş diyorlarki üniversitede başımızı açmayacağız o zaman bende sorarım niye lisedeyken açıp gittiler başörtüsü serbest olsa bile o kadar erkeğin içinde erkekle içli dışlı olarak okulda okumak ne kadar doğrudur bilmiyorum ha ama olması gereken var birde gerçekler var sen ne kadar kızlar başlarını açıp okula gitmesinler desende her görüşten guruptan bir kesim varki kızlarını gönderiyor okumaya işte o insanlara sahip çıkmak onları ordada yanlız bırakmamak lazım diye düşünüyorum onun için üniversitelerde açılan evleri yurtları önemsiyorum cemaatler yada tarikatler o yurtları yada evleri açıktıkları için insanlar kızlarını okula göndermiyor ,bir kısım kızlarını üniversiteye gönderiyor illaki onun için cemaatler tarikatler o insanlara sahip çıkmak için o evleri o yurtları açıyor bu farka dikkat etmek lazım bilmem anlatabildim mi ?
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|