|
![]() |
#1 | ||
![]() Alıntı:
Mitingler de icraattır arkadaşım, başbakan toki açılışı diyor miting yapıyor, konut diyor miting yapıyor, bunlar laf üretmek mi icraat mı? Bunları yapanlar niye filistine destek mitingi yapmıyorlar? madem bizim mitingleri beğenmiyorsunuz siz yapın! niye yapmıyorsunuz ![]() ![]() Biz yapıyoruz hükümeti de eleştiririz, yanlış yapın cemaatleri de eleştiririz, biz buyuz hocam, ister beğenin ister beğenmeyin,, biz bizi beğeniyoruz! siz yapın siz kimseyi eleştirmeyin! Buyrun.... Alıntı:
ben allahdan kazı çeviriyorum, sen öyle bi çeviriyorsun ki inan ki kuzu çevirme yanında halt eder! Saadete ben söylerim, bi daha miting düzenleyecekleri zaman, konuşmacılara önceden sakın haaaaa hükümeti eleştirmeyin, çarpılırsınız diyecekler! rahat olun!
![]() |
|||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
abi seni görünce ilk forum günlerim aklima geldi bence böyle heyacanliydim bende körü körüne birseyleri savunuyordum, bende karsidakini laf ebeligi yaparak alt edecegimi saniyorum ve en önemlisi bende konuya mizah katip konuyu saptirmaya calisiyordum.. tabiki bunlar 5 sene önceydi ;).. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() çevir kazı yanmasın derken laf ebeliği için değildi diiil mi? spye ekmek çıkmaz ordan diyen de sensin, buyrun siz düzenleyin ekmeği siz yeyin o zaman deyince "bak demedik mi saadet ekmek için, çıkar için bu mitingleri yapıyormuş" diye de sensin! emin ol sen hala 5 sene öncesindesin ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() evet karsimda senin gibi muhteremler olunca eskiyi yad ediyorum.. cevir, kazi yanmasin laf ebeligi degil aksina adrese teslim bir mesajdi ama ben nereden bileyim ki verilen adres yanlis ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|