|
![]() |
#1 |
![]() Nasıl ateş edildiğini merak edenler tekrar gider askere kulağının dibinde 2 tane mermi şanklar sonra bak bakayım daha sonra en ufak bir şeyde korkudan nasıl ateş ediliyormuş öğrenirsin .
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() O asker daha önce pkk saldırısına uğramadı mı o zaman duymadı mı kurşun sesi.O kurşun sesinden ötürü niye korkup 50-60 kişilik grubu koyun sanıyor da iki üç kişiyi niye terörist zannediyor.Empati kurup korku diyorsanız bende diyorum madem korku orada savaşan adam binlerce kurşun sesi duymuştur onun korkusundan tarasaydı 50-60 kişilik koyun sürüsünü pardon unuttum terörist sürüsünü.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Konu EZEL tarafından (06-29-2010 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Bunu görmeyecek kadar körsen amenna. Fakat bana kalkıp TSK'yı savunma benim TSK'nın içinde babası asker olan arkadaşım var. En az benim kadar eleştiriyor ve gerçekleri söylüyor ama siz hala söyleyemiyorsanız ne diyeyim ki. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Herkes sorgularken.Herkes açık açık hesap sorarken.Ki bunları haklı olarak yapıyorlar. Eğer yanlışlıktı veya yapmasına ihtimal vermiyorum gibi kelimeler herhalde sizin çok saf olduğunuzu yada bizim aşırı derecede art niyetli olduğumuzu gösteriyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |