Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-29-2010, 08:14   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Lightbulb MÜSİAD çok sert çıktı
MÜSİAD Diyarbakır İl Başkanı Vahdettin Bahadır, Diyarbakır'da bugün 100'e yakın sivil toplum kuruluşunun (STK) yaptığı açıklamayı görmediği halde altına imzasının yazıldığını söyledi.

MÜSİAD İl Başkanı Bahadır, "Diyarbakır'da değildim, metni görmedim. Metindeki cümlelere katılmıyorum. Metindeki dil şiddete yarar, bu dil şiddeti sürdürmek isteyenlere yarar. Bu dil Ergenekon çetelerine yarar. Bu dil ırkçı ve şovenist duygular içerisinde olan insanlara yarar." diye konuştu.

İl dışında olduğu için metni görmediğini ve okumadığını belirten Bahadır, açıklanan metinde yer alan AK Parti'nin anayasa değişikliği ile ilgili eleştirilerden hiçbir maddesine katılmadığını kaydetti. Bahadır, "Aksine ben anayasanın kısmi değişikliğinin bile cumhuriyet tarihinin en büyük reformlardan birisi olduğuna inanıyorum." dedi.

Diyarbakır'da bir yıla yakındır bazı sivil toplum kuruluşlarının içinde bulunduğu bir STK'lar birliğinin olduğunu ve bunun içinde yer aldıklarını anlatan Bahadır, şöyle dedi:

"Zaman zaman bir araya geliyorduk. Beyanlarda bulunuyorduk. Uygun ve muktedir bir dille bildiri hazırlıyorduk. Bildirileri okuyarak ortak kanaatler alarak açıklıyorduk. Bugün ben burada olmadığım için bildiriyi okuyamadım. Güvendiğim dostlarımın da gözünden kaçmış olabilir, müdahale etmemişler. Dolayısıyla bu bildirideki bu dili kabul etmiyorum. Bana ve benim değerlerime ait bir dil değildir. Hiçbir şekilde bu konuda bu bildirinin maddelerine katılmıyorum. Bazı maddelerin Ergenekon ve şoven zihniyete ve şiddete hizmet ettiğini düşünüyorum. AK Parti'nin anayasa ile ilgili çalışmasını destekliyorum."

CİHAN

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-29-2010, 15:56   #2
Kullanıcı Adı
AK-Şemşettin
Bunları STK diyerek kimseye yutturamazsınız...Bunlar PKK VE KCK nın uzantılarıdırlar...Onların dediklerini papağan gibi tekarar etmekten başka birşey bilmezler ve de AK PARTİNİN gölgesinden dahi korkarlar...Çünkü Ak-Parti kardeşliği pekiştirmek için bir orta noktada buluşmak için çalışır ama bunlar teröre hizmet eder apoya pkkya çalışırlar...
AK-Şemşettin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2010, 16:02   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Kim söyledi ?
Alt 06-29-2010, 16:03   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
Kim söyledi ?

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)