![]() |
#1 |
![]() Mersin'de terör örgütü lehine düzenlenen korsan gösterilerini organize eden ve katılan bir kişi BDP'li merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk'ün makam otomobilinde yakalandı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü lehine düzenlenen korsan gösterilere katılan B.Y, 15 gün önce Akdeniz Belediyesince Ümit Yaşar Oğuzcan Parkında düzenlenen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Türk'ün makam aracında görüldü. Zanlı, polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyet müdürlüğündeki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen B.Y, Cumhuriyet Savcılığı tarafından alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. cihan
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bdp linin arabasindan adam cikacak degildi ya tabiki terörist cikacak..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Galevera doğru demiş...Bunlar adam değil insan da değil...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() BDP nin terör bağı ortada
şaşırmıyoruz Yine de bu insanlar kendileri için bunca imkan sunan insanlara nankörlük etmiyor mu? İnsanın daha ne istiyorsunuz diyesi geliyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Şaşırılacak ne var bdp'li makam arabasından ülkü ocakları genel başkanımı çıkacak
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Şaşırmadım Osman Baydemir'in açık açık pkk ile resmi makamında bağlantı kurduğu ortaya çıktı.Buna mı şaşıracağım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ha MHP ha BDP ikisinin arabasından da hayırlı bir şey çıkmaz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Normal diyemiyorum.
Anormal bir durumun bu kadar kanıksandırılmaya çalışılmasını açıkçası hazmedemiyorum. Bu kadar aleni deliller varken, bunlar hala mecliste at koşturuyor. Sanki meclise girdiler de ne oldu. Bu sefer dağ da söylediklerini mecliste söylemeye başladılar.. 30.000 kişinin katiline "sayın" demelerini mi ararsınız, "pkk" zıkkımıyla masaya oturmak lazım gibi saçma sapan çağrılarını mı ararsınız. Hangi saçmalıklarını arayalım..! Evet malesef hazmedemiyorum. Bizim vergilerimizden, bunların bilmem kaç milyar maaş alıp da, terör belasını bangır bangır dillendirmeleri beni her ne kadar rahatsız etse de.. Demokrasi diyoruz..!! (malesef buna) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|