![]() |
#1 |
![]() Radikal Gazetesi, Hürriyet'e devredildi
![]() Radikal Gazetesi, tüm marka ve isim haklarıyla Hürriyet Gazetecilik'e devredildi. Çarşamba, 30 Haziran 2010 17:54 Doğan Gazetecilik'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndaki (KAP) açıklamasında, şirketin sahip olduğu Radikal Gazetesi'ne ait tüm marka ve isim hakları ve internet sitesi alan adlarının, bugün itibariyle Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş'ye devredildiği ve satış bedeli olan 5 milyon 95 bin liranın tahsil edildiği bildirildi. Açıklamada, ''İlgili personelin, Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş'ye devri süreci halen devam etmekte olup, en kısa sürede 'en geç 30 Eylül 2010 tarihinde' tamamlanacaktır. Bu süre zarfında Radikal Gazetesi ve internet sitesi şirketimiz tarafından yayınlanmaya devam edilecektir. Devir işlemi tamamlandığında kamuya ayrı bir açıklama yapılacaktır'' denildi Kaynak: AA http://dunyabulteni.net/news_detail.php?id=119693
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yazık radikal kaliteli bir gazeteydi...
İsmet berkan ve gazetedeki bazı isimleri beğenirdim... tuncay özkana gün doğdu ismet berkana demediğini bırakmaz şimdi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Radikal'in başına Eyüp Can geçiyor.daha iyi oldu bence
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Radikali zaten sevmezdim. Şimdi nefret ettim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hürriyet de radikal da doğan grubunun dğil mi? ben bi şey anlamadım bu işten.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|