|
![]() |
#1 | ||
![]() Alıntı:
Teşekkürler. ya foruma AKPARTİLİ OLMAYAN GİREMEZ diye bir maded konur bu iyin önüne geçilir, veya böyle bir şey istenmiyorsa herkes üye olabiliyorsa eleştirilere karşı anlayışlı davranılılır. hakaret, küfür vs. varsa buna ben sizlerden önce karşıyım, hemen defedilmelidir. Ama gelinmiş insan gibi güzelce eleştiri yapılıyorsa bundan memnuniyet duyulmalıdır. Çünkü eleştiri iyidir, güzeldir, yol göstericidir. Eleştiri ile hakareti ayırt edebilen herkes her forumda görüşünü yazabilmelidir. Sayın zilzalın yazılarında ben hakaret görmedim, ama bakıyorum onun yazısı saadete saldırılması için delil gösterilebiliyor. Bu yanlıştır. Burda iktidar partisi, mgf forumda saadet partisi başka partililer tarafından eleştirilebilmeli, güzel bir tartışma ortamı oluşturulmalıdır. Tekrar teşekkür ediyorum bu güzel düşünceleriniz için. Alıntı:
![]() BENİM İÇİN AKP İLE ERGENEKONCULAR AYNIDIR. Desem, "gocunmazmısınız" ![]() Gocunmayın canım, ergenekon bizim rakibimizdir, iktidar partisi gibi desem sonra da ![]()
![]() |
|||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
samimiyetinize inanıyorum. ama bazı şeyleri atlıyorsunuz. Hüseyin Çelik İşçi partisi ile Saadet'in arasında bir benzerlik kurmuyor,iki partiyi de rakip olarak görüyor. rakip görmek siyasi söylem açısından en masum,makul ifadelerdir. İşçi partisi ile Saadet'in ortak özelliği rakibimiz olmalarıdır. var mı itirazınız? |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|