| Siyaset Forum Anketleri Siyaset Forum içi anketler bölümü. |

| Anketimiz: Yorumları ile yoğun şekilde formumuza dinamizm sağlayan arkadaşımızı seçiyoruz.. | |||
| Cihannur |
|
21 | 32.81% |
| Vuslata Hasret |
|
23 | 35.94% |
| Feride |
|
30 | 46.88% |
| Ukbâ |
|
42 | 65.63% |
| Mavera (Galevera) |
|
29 | 45.31% |
| barışcan |
|
23 | 35.94% |
| HaArP |
|
18 | 28.13% |
| Ak-Fırtınası |
|
14 | 21.88% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Saygıdeğer NÜN temennileriniz için gani gani teşekkür,lakin ukbanın olduğu yerde huzur olmaz, en iyisi onun ilişmiş olduğu listeden uzakta kalmak en makbuludür
![]()
Konu Hakan Özkan tarafından (07-06-2010 Saat 09:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
![]() "Huzur olmaz" derken, "o listede iken diğerlerine başarı gelemeyeceğini" demek istediniz demi ![]() Öyle düşünmeyin efendim, aslında işin esası derinlerden adam toplamak... Yeterki adamınız olsun ![]() Malüm ülkemiz yeraltı kaynakları bakımından zengin olduğu gibi yeraltı insanları bakımından da sayılı ülkeler arasındadır Derin insanlarız vesselam =)) "Yok ben kendi ayaklarım üzerinde durup, alnımın teriyle listeye girip, birinci seçilmek istiyorum" derseniz, boşa kürek çekersiniz Hiç olmazsa Cihannur Abimiz gibi yapın, bol keseden vaatte bulunun Vaat de parayla değil ya =)) |
||
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Belki şaka olarak demişsiniz ama gerçekleri içeriyor... Sonuna kadar katılıyorum sözlerinize... |
||
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
Sen bu "derin" işlere fazla kafayı takmışsın.. Ama takılmayacak gibi de değil haklısın: D Konu Feride tarafından (07-06-2010 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|