![]() |
#1 |
![]() ![]() Marmaray projesinin şantiyesinden 2 milyon dolar değerinde malzeme çalındı. Filmleri aratmayan hırsızlık bakın nasıl yapılmış? İstanbul’un iki yakasını birbirine bağlayan tüp geçit projesi Marmaray’da film gibi hırsızlık olayı yaşandı. Projenin Üsküdar şantiyesine kamyonlarla gelen hırsızlar 2 milyon dolar değerinde malzeme çaldı. İddialara göre hırsızlığı organize eden ise şantiyenin güvenliğinden sorumlu kişi... Geçen Cumartesi gececi gece saat 03’te gerçekleşen olayda 6 kamyon kullanıldı. Şantiyenin güvenlik görevlisinin de şuça karıştığını ve kamera kayıtlarının silindiğini tespit eden emniyet birimleri, kısa sürede zanlılardan ikisini yakaladı. Yakalanan iki kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Polis şimdi hırsızlığı organize ettiği sanılan şantiyenin güvenlik görevlisinin peşinde... Ağırlığı tonlarca gelen iş makineleri ve inşaat malzemeleri ise Bayrampaşa’da bir hurdacıda ele geçirildi. trt
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() OHA...
harbiden oha... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çok profesyonelce hazırlanmış ilginç bir soygun...
Ama zeki adamlarmış demekki... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allahaşkına yaptımıma bakın
![]() Başlığı ilk önce ''Mavi marmara'ya film gibi hazırlık'' diye okudum.Ne alakaysa ![]() Ardından ''Marmaray'da film gibi hazırlık'' diye okudum,fotonun etkiside var çünkü baya insan çalışıyor film ![]() Sonra anladım :p İş makinesi bile çalınmış,taşıma işlemini örmek isterdim ![]() Yakalanmışlar neyse ki. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() Geçekten sougun kadar ilginç olmuş... sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün kardeşim.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Çok şaşırdım.
Hakikatten kötü olmuş. Umarım malzemeleri kurtarmışlardır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kurtarılmış....
'2 tirilyon değerindeki malzeme 45 milyara satılmış (eski parayla) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Tabiki bizimkilerin saflığıda var ama nede olsa adamlar kafa yormuşlar zamanını falan...
Konu NûN tarafından (09-12-2010 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntı düzeltilmiştir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|