![]() |
#1 |
![]() ![]() AK Parti'de referandum öncesi üye seferberliği Bir yandan referanduma yönelik hazırlıklarını sürdüren AK Parti, diğer yandan da üye kaydı seferberliği başlattı. AK Parti, gelecek yıl yapılacak genel seçimlere kadar, kayıtlı 48 milyon seçmenin yüzde 10'unu üye yapmayı hedefliyor. Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'in başlattığı üye kaydı seferberliğiyle AK Parti, her gün üye sayısını 5 bin kişi artırıyor. AK Parti, haziran ayı itibarıyla üye sayısını 3 milyon 952 bin 53'e çıkardı. BİR AYDA 150 BİN YENİ ÜYE Toplam 48 milyon seçmen bulunan Türkiye'de seçmenlerin yüzde 10'unu, yani 4 milyon 800 bin 600'ünü partiye kaydetmeyi hedefleyen AK Parti, son bir ayda 148 bin 434 yeni üye kaydetti. Böylece bütün seçmenin yüzde 8.23'ünü üye kaydeden AK Parti, 843 bin kişiyi daha üye kaydederse seçmenin yüzde 10'unu üye yapmış olacak. EN BAŞARILI İL RİZE Üye sayısını artırmada ise Rize açık ara önde. Rize'de seçmenlerin yüzde 16.87'si partiye kayıtlı. Yüzde 10'luk hedefi aşan diğer iller ise 13.47 ile Ağrı, 12.15 ile Erzincan, 11.91 ile İstanbul, 10.76 ile Adıyaman, 10.22 ile Gaziantep, 10.20 ile Giresun, ve 10.10 ile Bingöl olarak sıralanıyor. Üye kayıt performansı yüzde 5'in altında olan iller arasında ise Denizli, Edirne, Nevşehir, Adana, Bilecik, Balıkesir, Mersin, Kırklareli bulunuyor. Okan Haksever-Dünya Bülteni / Ankara
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Evet bu ay teşkilatlarda bu yönde hummalı çalışma vardı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Partiye üye yapmak partiye atılan iftiraların gerçek yüzünün tüm hak tarafından bilinmesini sağlayacak bir çalışma yapılmalı birde refarandum halka birebir anlatılmalı programsız plansız hareket edilmemeli.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Cılızda olsa bu yönde gayret var teşkilatlarda en azından bizim bulunduğumuz yerde. Referandum konusu dediğin gibi önemli sürekli canlı tutulması şart.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Böyle bir çalışma var zaten ... Gereken eğitim illerden tüm ilçelere veriliyor ... En azından benim bulunduğum yerde ... Ve kısa bir zaman sonrada bu çalışmalar hız kazanacak ... Bu seferde ilçelerde bulunan tüm köy ve mahallelerdeki halka bilgi verilecek... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() çalışmalar gitgide hız kazanıyor...
Yiönetimlere burda büyük bir iş düşüyor... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() HEP BERABER ÇALIŞALIM REFERANDUMA KADAR ÜYE SAYISINI 5 MİLYONA ÇIKARTALIM ALLAH'IN İZNİYLE
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |