|
![]() |
#1 | |||
![]() Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ Teke tek Programında Fatih ALTAYLININ Sorularını Yanıtladı
![]() |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kurtulmuş : AK Parti statüko partisi olmuştur !
statükoyla bilek güreşi yapan AK Parti'ye ,statükonun her zaman ham yapacağı bir görüşün parti liderinden komik enstantaneler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() olmadı hoca.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bak bak bak ne değişti numan bey o günden bu güne bu sene çağlayanda başbakan numan derken insanlar pek koltuklarını kabarıyordu..Müdahale etmedin..
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
vatandaşlar başbakan numan derken burası bunun yeri değil diye susturdu ben şahidim |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Terbiyesizlik yapma.... Madem kanıtın var, buyur sun.... ama bir insana hiçbir şekilde yalancı diyemezsin.... dersen lafı tıkarım ağzına... |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
terbiyesiz senin gibi düşünenlerde her konuda sp ye hakaret yağdırıyorsunuz farkında değilmiyim kanıt istiyorsan kanıt vermeye hazırım bünyen kaldırır mı acaba akıncı denen ama akıncı nedir bilmeyen bu zat bilmeden kuru sıkı atıyor Konu aslan1276 tarafından (07-10-2010 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
sazan diyor bana... bre aklı kıt, neye dayanarak bu adama yalancı diyebiliyorsun.. benim bünyem kaldırır, sen sun bakalım kanıtı... sunabilirsen... hakkedene istediği tarzda cevap veririm.. spli bize laf atacağına kendi ağzındaki çamurları temizlesin.. bana çamurlu ağızla konuşma... git temizlen.. hadi bakayım.... Konu unnamed tarafından (07-10-2010 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
birde adamım diye dolaşırsın ortalıkta.... sonrada gelipte sinsice mesaj değiştirmek mi kanıt sunmak... siz bu kadarsınız işte.... |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|