İkinizde bölge insanısınız görmediniz mi odası dört beş santim kısaldı diye ortalığı nasıl karıştırdılar... KCK opersayonları nedeniye örgüt diyarbakır ve batmanda artık gösteri yapamıyor bu çok önemli bir gelişme tabi. Sokağa sürükleyenler ortadan kaldırıldıkca O şahsiyetinde çevresindeki çember iyice daraltılacaktır. KCK operasyonu olmasaydı bu gün kısıtlama getirilsin tartışmaları olmazdı sanırım..
Kesinlike KCK operasyonları hakkında bende senin gibi düşünüyorum fakat oradaki insanlar oradaki milletin kendine seçmiş olduğu temsilciler olduğundan ötürü ellerine takılan o naylon kelepçe(ismini bilmiyorum.) vurulması tamamen desteklemediğim ve gizli ellerin kendileri için hazırlamış oldukları malzeme olduğu düşüncesindeyim.
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı
Şu idam etme konusu bence gereksiz. İdam edilmemeli. İdamdan sonra başta Doğu ve G.doğu'nun sonra da tüm Türkiyenin nasıl karışacağını , alınan şehit haberlerinin daha da artacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. İdam değil ama yine de bu kadar serbest hareket etmesine izin verilmemesi gerek. Ha dışarıda ha içeride onun için değişen bir şey yok. Emirse emir , tehditse tehdit.. Olacak iş mi bunlar..
Aynı görüşteyim fakat artık insanlar belli bir yerden sonra sabır gösteremiyorlar...