|
|
#10 |
|
Dün gerçekleşen Saadet Partisi'nin 4. Olağan Büyük Kongresi’nde partiye katılan isimler şöyle:
Ersönmez Yarbay - 22. Dönem AK Parti Milletvekili Yahya Çelik - 20. Dönem DYP Bitlis Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Bilgin - Diyarbakır Büyükşehir Eski Bld Bşk Hikmet Aydın - DSP 20. Dönem Çanakkale Milletvekili Dr. Ahmet Bakça - Sosyolog Hilmi Güneş - BBP Eski Genel Sekreteri Abdullah Özhan - Ak Parti Nevşehir Demirkuyu İlçe Başkanı Ahmet Güngör - Türkiye Partisi Keçiören Kurucu İlçe Başkanı ve Yönetimi Ahmet Kaya - CHP Nevşehir Ürgüp İlçe Başkanı Ahmet Oldun - Ak Parti Kırşehir Eski İl Genel Meclis Üyesi Akif Çaylıoğlu - Kahramanmaraş ANAP Merkez İlçe Başkanı Asım Eraslan - Bayındırlık Bakanlığı YÜksek Fen Heyeti Üyesi Doç. Dr. Emre Bağce - Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Fevzi Gökçe - MHP Kahramanmaraş Kavaklı Eski Bld Bşk Harun Kızıltepe - Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Köylü - Adana Ticaret Borsası Meclis Üyesi ve MHP Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ekşioğlu - İş Adamı Metin Saçma - Kahramanmaraş Ak Parti Bld Meclis Üyesi Mikail Akbay - Et Balık Kuırumu Genel Müdürü Yard ve DYP Kars Eski İl Başkanı Mustafa Demirkan - Milli Eğitim Ankara İl Eski Müdürü Mustafa Kabakoğlu - Kastamonu DSP Eski İl Başkanı Müfit Yüksel - Tarihçi Saliha Şasa - Avukat Savaş Ceyhan - Yargıtay Tetkik Hakimi Sefa Çöl - Genç İşadamları Derneği Genel Başkanı Selami Yaşık - İTO Meclis Üyesi Suat Arıkan - İşadamı Süleyman Topçuoğlu - Ak Parti Kahramanmaraş Karacasu Belediye Başkanı Şemalettin Özköse - YDP Kastamonu Eski İl başkanı Ufuk Kaya - ANAP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Uğurhan Ergün - ANAP Gençlik Kolları Başkanı Veli Çiftarslan - Emekli Belediye İmar Müdürü Zahide Çilingiroğlu - Ak Parti Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanı Ziya Yaşar - Başbakanlık Eski Müsteşarı Böyle daha iyi sanırsam işte listedeki isimlerin eski görevleri... |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|