Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-13-2010, 12:00   #11
Kullanıcı Adı
Cihannur
Orgeneral Saldıray Berk emekli edilmelidir. Türk Milleti olarak subaylarımızı siyaset yapsınlar diye değil dışarıdan gelebilecek saldırılara karşı ülkemizi ve miletimizi korusunlar diye besliyoruz. Siyaset yapmak isteyen subaylar üzerlerindeki askerî üniformaları çıkarmak zorundadırlar.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 12:02   #12
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Orgeneral Saldıray Berk emekli edilmelidir. Türk Milleti olarak subaylarımızı siyaset yapsınlar diye değil dışarıdan gelebilecek saldırılara karşı ülkemizi ve miletimizi korusunlar diye besliyoruz. Siyaset yapmak isteyen subaylar üzerlerindeki askerî üniformaları çıkarmak zorundadırlar.
Bilakis Mahkemeye çıkarılmalı ve Tutuklanmalıdır... ! Emekli edilmesi Encümen-i Daniş'in kucağına itecektir !!!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 13:03   #13
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Bunları gördükçe ülkemden utanıyorum
Alt 07-13-2010, 13:23   #14
Kullanıcı Adı
El Emin
Saldım çayıra mevlam kayıra otluya otluya garnın doyura....

Oh ne ala memleket...Şaşıyorum bazen artık yuh ve oha gibi ifadeleri çok aciz buluyorum yaşadığımız durumlar karşısında....

Bu ne rahatlık bu ne serserilik bu ne.... Anlayamıyorum...
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 13:30   #15
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Paşa ne karışır başkasının oyuna...
Kimsin sen nesin...
Necisin...
Devletin Memurusun...
Ne karışırsın oyuna...
Haddini bil Paşa...
Haddini...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 13:46   #16
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Saldıray Berkenegon
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 13:46   #17
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Saldıray Berkenegon
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 13:55   #18
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Sıcaklardan olsa gerek elektirik kablosu,demir yollarındaki raylar gibi muhteremin ağzıda yavşamış.Sıcakların etkisi.
Alt 07-13-2010, 14:52   #19
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bilakis Mahkemeye çıkarılmalı ve Tutuklanmalıdır... ! Emekli edilmesi Encümen-i Daniş'in kucağına itecektir !!!

Saldıray Berk'in emekli edilmesi o eğer bir suç işlemişse onu işlediği suçtan kurtarmaz ki! Saldıray Berk emekli edilse dahi eğer işlediği bir suç veya suçlar varsa, işlemiş olduğu o suçtan veya suçlardan dolayı yargılanacaktır.

Konu Cihannur tarafından (07-13-2010 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2010, 14:56   #20
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Saldıray Berk'in emekli edilmesi o eğer bir suç işlemişse onu işlediği suçtan kurtarmaz ki! Saldıray Berk emekli edilirse dahi eğer işlediği bir suç veya suçlar varsa işlemiş olduğu o suçtan veya suçlardan dolayı yargılanacaktır.
EyvAllah... Hemfikirim... Sadece Saldıray Berk'in Durumunu ''Pazarlık'' durumuna getirmemek için önlem alınmalı mahiyetinde acizane belirttim...!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)