|
|
#91 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Alıntı:
neyse... ban kaldırılır kaldırılmaz aynen devam ![]() |
||
|
|
|
#93 |
|
Ahİr zamanIn dehşetİ.
5. Ahİr zamanDA İlİm ve alİmler.
|
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
aha zilzalda geldi.. zilzal birak simdi kopyala, yapistir olayinida ne olacak bu saadetin hali ondan haber ver
![]() |
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Galiba birileri yine kendilerini kutsallaştırdı...
|
|
|
|
|
#96 |
|
[QUOTE=Galevera;768414]aha zilzalda geldi.. zilzal birak simdi kopyala, yapistir olayinida ne olacak bu saadetin hali ondan haber ver
![]() http://www.saadet.org.tr/haber/numan...sin-toplantisi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Selam galevera, Milli Görüş Forum™ - Sanalda Hakkın Sesi ´undaki Üyeliginiz maalesef, Prensiplerimize aykiri düstügü icin silinmistir. Bundan sonraki hayatinizda basarilar dileriz. Saygilar Milli Görüş Forum™ - Sanalda Hakkın Sesi Yönetimi
dün sabah üyelik basvurusu yapmistim ve hic mesajim yokdu ama sanalda hakkin sesi oldugunu idda edenler daha hic birsey yazmadan beni sildiler.. iste bunlarin adaleti, özgürlügü bu kadar ama bakiniz zilzal gibileride geliyor burada zirvaliyor ve bizim forumda özgürce sözde davasinin propagandasini yapiyor.. iste adem üstadimizin dedigi gibi aramizda cok büyük FARK VAR! |
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
[QUOTE=zilzal;768420]
Alıntı:
birak bana maval okumayi ben sana sordum yoksa orayi bende biliyorum.. |
||
|
|
|
|
|
#99 |
![]() ![]() ![]() isme bak, sanalda Hakkın sesi. ![]() tek mesaj dahi yazmayan üyeyi banlayan "sanalda hakkın sesi" üyeleri. yav bunlar sanala reale oraya buraya Hakk'ı sıkıştırmaya çalışıyorlar ama keşke bir kez olsa hakkıyla uygulayabilseler bu hak hukuk meselesini. Allah hidayete erdirsin |
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
[QUOTE=Galevera;768425][QUOTE=zilzal;768420]
birak bana maval okumayi ben sana sordum yoksa orayi bende biliyorum.. Hak Şerleri Hayreyler Zannetme Ki Gayreyler Ârif Onu Seyreyler Mevlâ Görelim Neyler Neylerse Güzel Eyler Sen Hakk’a Tevekkül Kıl Tefviz Et Ve Rahat Bul Sabreyle Ve Razı Ol Mevlâ Görelim Neyler Neylerse Güzel Eyler Kalbin Ona Berk Eyle Tedbirini Terk Eyle Takdirini Derk Eyle Mevlâ Görelim Neyler Neylerse Güzel Eyler ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|