Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-15-2010, 01:24   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
el azizcilerin hiç bir şeyine bakmam.

El azizcileri muhatap dahi kabul etmem.
videoda el azizci birşey yok abi...
ama el azizciler için iyi propoganda malzemesi olmuş...
bence izleyin...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-15-2010, 01:27   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
videoda el azizci birşey yok abi...
ama el azizciler için iyi propoganda malzemesi olmuş...
bence izleyin...

El azizci dediniz bitti benim için o link

Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İsim konusunda yardımcı olayım. Mili Görüş partileri olan; Milli Nizam Partisi, Milli Selamet Partisi, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisinden sonra, yeni parti için olabilecek en uygun isimlerden biri Mutluluk Partisi ismi olabilir. Mutluluk Partisi'nin de başına birşey gelirse, o zaman kuracağınız yeni partiye Huzur Partisi diyebilirsiniz.

Bu isimleri çok beğeniyorsanız kapatın partinizi yeni parti kurun adını da bunlardan seçin

Bize akıl vermeyin bizim aklımız bize yeter
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2010, 01:30   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
El azizci dediniz bitti benim için o link

Herhalde yılların verdiği tecrübe olsa gerek...
Bence izlediniz bu videoyu...
Alt 07-15-2010, 01:53   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Bu isimleri çok beğeniyorsanız kapatın partinizi yeni parti kurun adını da bunlardan seçin

Bize akıl vermeyin bizim aklımız bize yeter

Partimizin adı olan Adalet ve Kalkınma Partisi isminden ve partimizin kısaltılmış adı olan AK Parti isiminden memnunuz Allah'a şükürler olsun.

Milli Görüş partisiz kaldı. Milli Görüş'ün yeni partisi için size iki tane isim buldum. Akıl vermeyin dediniz. Size de iyilik yaramıyor.

Konu Cihannur tarafından (07-15-2010 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2010, 02:03   #5
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:

Partimizin adı olan Adalet ve Kalkınma Partisi isminden ve partimizin kısaltılmış adı olan AK Parti isiminden memnunuz Allah'a şükürler olsun.
Oh ne güzel...Siz partinizin isminden memnunsunuz o zamman parti ismi tavsiyesine gerek yok.

peki bizim partimizin isminden memnun olmadığımızı nerden çıkardınız?

Biz de saadet partisi isminden memnunuz arkadaşım, sen bizim için kendini parçalama

Alıntı:

Milli Görüş partisiz kaldı. Milli Görüş'ün yeni partisi için size iki tane isim buldum. Akıl vermeyin dediniz. Size de iyilik yaramıyor.

Hadi yaaaa, milli görüş partisiz mi kaldı?

Allah allah niye bizim haberimiz yok da rakip olarak sizin haberiniz var?

Ki..... partisiz de kalsak dedik ya bizim aklımız bize yeter, başkalarının aklına ihtiyacımız yok be arkadaşım.

Konu redyellow tarafından (07-15-2010 Saat 02:13 ) değiştirilmiştir..
Alt 07-15-2010, 02:23   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Oh ne güzel...Siz partinizin isminden memnunsunuz o zamman parti ismi tavsiyesine gerek yok.

peki bizim partimizin isminden memnun olmadığımızı nerden çıkardınız?

Biz de saadet partisi isminden memnunuz arkadaşım, sen bizim için kendini parçalama

Hadi yaaaa, milli görüş partisiz mi kaldı?

Allah allah niye bizim haberimiz yok da rakip olarak sizin haberiniz var?

Ki..... partisiz de kalsak dedik ya bizim aklımız bize yeter, başkalarının aklına ihtiyacımız yok be arkadaşım.

Sizin artık partiniz kalmadı ki isminden memnun olun. Saadet Partisi, 11 Temmuz 2010 tarihindeki kongresinde Milli Görüşün kurucusu ve doğal lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın listesini reddederek Milli Görüş gömleğini çıkarmıştır. 11 Temmuz 2010 tarihinden itibaren Milli Görüşün partisi kalmamıştır.

Kendimi parçalamıyorum. Partisiz kalan Milli Görüş yeni parti kurarsa diye size iki tane isim buldum. Daha önce de söylediğim gibi: "Size de iyilik yaramıyor."

Konu Cihannur tarafından (07-15-2010 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir..
Alt 07-15-2010, 02:28   #7
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:

Sizin artık partiniz kalmadı ki isminden memnun olun. Saadet Partisi, 11 Temmuz 2010 tarihindeki kongresinde Milli Görüşün kurucusu ve doğal lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın listesini reddederek Milli Görüş gömleğini çıkarmıştır. 11 Temmuz 2010 tarihinden itibaren Milli Görüşün partisi kalmamıştır.

Kendimi parçalamıyorum. Partisiz kalan Milli Görüş yeni parti kurarsa diye size iki tane isim buldum. Daha önce de söylediğim gibi: "Size de iyilik yaramıyor."

Gönlünüzdekini, arzunuzu yazmışsınız.
Alt 07-15-2010, 02:41   #8
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:

Gönlünüzdekini, arzunuzu yazmışsınız.
Gönlümdeki arzumu değil gerçeği yazdım. Saadet Partisi, Necmettin Erbakan'ın; arkadaşlarının, oğlunun, kızının ve damadının yer aldığı listesini reddederek Necmettin Erbakan'ı reddetmiş ve Milli Görüş partisi olmaktan çıkmıştır.

Konu Cihannur tarafından (07-15-2010 Saat 02:46 ) değiştirilmiştir..
Alt 07-15-2010, 10:27   #9
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Ya akıncı hakkaten bazen senin bunları yazıdğına inanamıyorum.

Adeta çocuklaşıyorsun kusura bakma.

Yahu siz tek başınıza anayasayı dahi değiştirecek gücte geldiniz nerdeyse yahu, Allahdan korkun, nasıl olurda 1 sene süren ve ortaklı koalisyon hükümetiyle kendinizi kıyaslıyorsunuz?

Madem bu kadar dik duruyorsunuz, bu kadar dirayetlisiniz, bu kadar pehlivansınız hani nerde şu başörtüsüyle ilgili değişiklik?

Niye çıkartamadınız?

Niye anayasa mahkemesine dik duramadınız?

Niye anayasa mahkemesinin yapısını ilk iktidarınız döneminde değiştirmediniz de beklediniz?

Yargının muhtıraları karşısında niye dik durmadınız ilk döneminizde?

8 sene oldu arkadaşım dile kolay 8 sene ve hala yapamadınız.

Bi de tutup koalisyon ve 1 senelik hükümetin bir kanadına taş atıyorsunuz yahu!

Yapmayın lütfen çocukca şeylerle tartışma olmaz.
Başörtüsü dediniz galiba yoksa bana mı öyle geldi....
Ahh... Bu başörtüsü sizin zamanınızda yasaklanmadı mı?
Ben mi yanlış hatırlıyorum...
Yoksa birileri engelleyemenler bu gün kaldırmak için her yolu deneyen Ak Partiye yüklenmeye mi çalışıyorlar....
Aman diyim biraz düşünelim gayri öyle yazalım mesajlarımızı....

Alıntı:
İsim konusunda yardımcı olayım. Mili Görüş partileri olan; Milli Nizam Partisi, Milli Selamet Partisi, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisinden sonra, yeni parti için olabilecek en uygun isimlerden biri Mutluluk Partisi ismi olabilir. Mutluluk Partisi'nin de başına birşey gelirse, o zaman kuracağınız yeni partiye Huzur Partisi diyebilirsiniz.
Yanlış isim Yanlış!
Erbakan Vesayet partisi veya Erbakan Saltanatı Partisi....

Kısaltılmışı da ESP olsun diyeceğim ama Ezilenlerin Sosyalist Partisi var olmaz ki...
Hay ALLAH....

Alıntı:
hakan yazıcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence fazla sevinmeyin. Milli Görüş camiası bundan daha büyük nice badireler atlattı. Bu hareket, 40 yıllık bir idmana sahiptir. Bu durumdan da düzlüğe çıkabilecek beceri ve kaabiliyete sahiptir..
Yani o kadar darbeyi ben atlatsam ve bir şey yapamamış olmama rağmen siyasete devam etsem bu olaylar sinek vızıltısı gelir sende haklısın...

Alıntı:
Ne yapalım kardeş, silah çekip birbirimizi mi vuralım . Yahu zor bir durum. Bir yanda 40 yıllık çınarlar, diğer yanda gelecek umudumuz insanlar. Ne yardan, ne serden geçebiliyor insan..
Bir birinizi vurun demiyorum ve asla ve kata da istemem velakin var olan bir şeyi yok gösterme çabalarını anlamıyorum...

Alıntı:
Şu "bırakma" meselesine bir de bizim bakış açımızla bakabilseniz belki de aramızdaki bir çok sorun kendiliğinden çözülmüş olur..
Nasıl bakayım söyleyin bir deneyeyim...

Alıntı:
Boş konuşmak buna denir herhalde... Daha 28 Şubat ın, 12 Eylül ün a-b-c sini bile anlayamışsınız. Belkide yaşınız müsait olmadığından ogünleri yaşayarak değil de okuyarak anlamaya çalışmanızdan kaynaklanıyordur anlayamamanız.

Her yaşanan olay ogünün şartları içinde değerlendirilir. 28 Şubat ı da o günün şartları içerisinde değerlendirirseniz belki daha iyi anlarsınız. Kaldıki Erbakan Hocayı 28 Şubat ı engelleyememekle suçlarken, bugün Ak Partinin neredeyse tamamını temsil eden kişilerin de o dönemde erbakan ın partisinde önemli görevlerde olduğunu da unutma. Eğer 28 Şubat engellenebilecek bir darbeydiyse de engellenemediyse bunda Partinin Genel Başkanı Erbakan Hoca kadar başkan yardımcıları ve partinin önemli kurullarında görev yapan Abdulkadir Aksu, A. Latif Şener, A. Gül, S. Kapusuz, C. Çiçek vs. gibi isimler de suçludur.

Meclis çoğunluğu olan 276 sayısını çoğu zaman hükümeti dışarıdan destekleyen 6 kişilik BBP ile ancak sağlayabilen bir hükümetten söz ediyorsunuz. Doğruyol gibi bir ortakla, BBP nin verdiği altı kişilik destekle Erbakan Hoca 28 Şubat a 4 ay direnmiştir. Tansu Çiller "Hoca söz vermiştin, bir yıl sen bir yıl ben başbakan olacaktım" diye tutturup siyasi basiretsizlik yapmamış olsaydı, hatta yaptığı basiretsizliğe rağmen yine de partisinden istifa eden 42 kişinin istifalarını engellemeyi becerebilip Demirel i hükümeti kurma görevini kendisine vermeye mecbur edebilseydi bugün bambaşka şeyleri konuşuyor olabilirdik belkide. Ogün Tansu Çiller Erbakan Hocamıza ayak uydurabilseyi belki bugün R. Tayyip Erdoğan hala Refah Partisinin istanbul Belediye başkanı, sizlerde Refah Partisinin yılmaz savunucuları olurdunuz. Kimbilir, belkide Pazar günkü kongreyi hep beraber yapıyor olurduk.

Öyle "Erbakan darbeyi engelleseydi" demekle olmuyor bu işler. Ogünkü meclis yapısını ve aritmatiğini gözönüne alarak 28 Şubat ın nasıl engellenebileceğini mantıklı bir şekilde bizlere anlatta seni partimize genel başkan seçelim!!!

Alıntı:
Merak etmeyin, biz parti kurmakta idmanlıyız. Daha 50 partilik isim var portföyümüzde...
Ondan şüphemiz yok bizde acizane olacak parti güzel isimli olsun belki olur da isimin hatırına barajı aşarsınız diye düşündük ondan....Acizane yardım...
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2010, 10:34   #10
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
Merak etmeyin, biz parti kurmakta idmanlıyız. Daha 50 partilik isim var portföyümüzde...
bu zihniyetle değil50; 100parti kursanız ne yazar hakan bey kardeşim.milli görüş bir çok badire atlattı diyorsun..önemli olan badire atlatmak değil..badirelereden ders çıkarmak...hala aynı zihniyet hala aynı söylem..kongreniz kurtulmuşun bütün emeklerine rağmen hocanın ve aksaçlıların eliyle fiyaskoya dönmüşütür..dün il yönetiminden bir abimizle hasbihal ettik..dediği şu:
reklamın iyisi kötüsü olmaz saadet reklamını yapmıştır...bunca olaydan çıkardığı derse bakarmısnı?
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)