|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
ama el azizciler için iyi propoganda malzemesi olmuş... bence izleyin...
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||
![]() Alıntı:
El azizci dediniz bitti benim için o link ![]() Alıntı:
Bu isimleri çok beğeniyorsanız kapatın partinizi yeni parti kurun adını da bunlardan seçin ![]() Bize akıl vermeyin bizim aklımız bize yeter ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Partimizin adı olan Adalet ve Kalkınma Partisi isminden ve partimizin kısaltılmış adı olan AK Parti isiminden memnunuz Allah'a şükürler olsun. Milli Görüş partisiz kaldı. Milli Görüş'ün yeni partisi için size iki tane isim buldum. Akıl vermeyin dediniz. Size de iyilik yaramıyor. ![]() Konu Cihannur tarafından (07-15-2010 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
peki bizim partimizin isminden memnun olmadığımızı nerden çıkardınız? Biz de saadet partisi isminden memnunuz arkadaşım, sen bizim için kendini parçalama ![]() Alıntı:
Hadi yaaaa, milli görüş partisiz mi kaldı? Allah allah niye bizim haberimiz yok da rakip olarak sizin haberiniz var? ![]() Ki..... partisiz de kalsak dedik ya bizim aklımız bize yeter, başkalarının aklına ihtiyacımız yok be arkadaşım. Konu redyellow tarafından (07-15-2010 Saat 02:13 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Sizin artık partiniz kalmadı ki isminden memnun olun. Saadet Partisi, 11 Temmuz 2010 tarihindeki kongresinde Milli Görüşün kurucusu ve doğal lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın listesini reddederek Milli Görüş gömleğini çıkarmıştır. 11 Temmuz 2010 tarihinden itibaren Milli Görüşün partisi kalmamıştır. Kendimi parçalamıyorum. Partisiz kalan Milli Görüş yeni parti kurarsa diye size iki tane isim buldum. Daha önce de söylediğim gibi: "Size de iyilik yaramıyor. ![]() Konu Cihannur tarafından (07-15-2010 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() Gönlünüzdekini, arzunuzu yazmışsınız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Gönlümdeki arzumu değil gerçeği yazdım. Saadet Partisi, Necmettin Erbakan'ın; arkadaşlarının, oğlunun, kızının ve damadının yer aldığı listesini reddederek Necmettin Erbakan'ı reddetmiş ve Milli Görüş partisi olmaktan çıkmıştır.
Konu Cihannur tarafından (07-15-2010 Saat 02:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||
![]() Alıntı:
Ahh... Bu başörtüsü sizin zamanınızda yasaklanmadı mı? Ben mi yanlış hatırlıyorum... Yoksa birileri engelleyemenler bu gün kaldırmak için her yolu deneyen Ak Partiye yüklenmeye mi çalışıyorlar.... Aman diyim biraz düşünelim gayri öyle yazalım mesajlarımızı.... Alıntı:
Erbakan Vesayet partisi veya Erbakan Saltanatı Partisi.... Kısaltılmışı da ESP olsun diyeceğim ama Ezilenlerin Sosyalist Partisi var olmaz ki... Hay ALLAH.... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
|
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
reklamın iyisi kötüsü olmaz saadet reklamını yapmıştır...bunca olaydan çıkardığı derse bakarmısnı? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|