yeterli cevap oldumu.
islamdada yanlış işler yapan milletler olmuştur.
ben bunları ornek gosterip sana muslumanlıgı bırak başka dine geç falandiyormuyum?
Söylediğin sistem beşeri sistem olduğundan binaenaleyh kişilerin tekelindedir...
Yoksa kitabınız varda bizim mi haberimiz yok...
Müslümanlıktan istediğin kadar yanlış adam göster bu müslümanlığı kötülemene izin vermez çünkü bizde önder hz.muhammed(s.a.v) kitap ise kur'an'dır din kimsenin tekelinde değil ...
Söylediğin sistem beşeri sistem olduğundan binaenaleyh kişilerin tekelindedir...
Müslümanlıktan istediğin kadar yanlış adam göster bu müslümanlığı kötülemene izin vermez çünkü bizde önder hz.muhammed(s.a.v) kitap ise kur'an'dır din kimsenin tekelinde değil ...
bir gun benim soylediklerime hak vericeksiniz .
ekonomi ciddi boyutlara ullaştıgında eşitsizlikle korkunç boyutlara ulaştıgında tahmini 20-30 sene sonra hepiniz doıgruymus islama en uygun sistem sosyalizm diyceksiniz.
ekonomi ciddi boyutlara ullaştıgında eşitsizlikle korkunç boyutlara ulaştıgında tahmini 20-30 sene sonra hepiniz doıgruymus islama en uygun sistem sosyalizm diyceksiniz.
En uygunu falan beni ilgilendirmez...Bir beşerin peşinden gitmedim ALLAH gitmeyi nasip eylemesin...
Sana hak vereceğimde yok....Kur'an ve peygamberim beni ilgilendirir izleyeceğim yolda inşaALLAH onların izlemiş olduğu yol ol/acaktır/ur.
İslamiyet, Kapitalizm ve Sosyalizm gibi bozuk ideolojilerle bir tutulamaz. İslamiyet doğruya ulaştıran tek yoldur. İnsanların maddi ve manevi yaşamlarını doğru olarak düzenleyen ve insanlığın saadetini ve huzurunu sağlayan tek sistem İslam Dini'dir.
Ne de güzel söyledin.
Bu sistem hele hele de çarpık zihniyetlerin tekelinde ise, mahvolmaya zaten baştan mahkum değil midir ki..!