|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
HAŞA,SÜMME HAŞA, Dışlamak değil kucaklamak,Biz Hz.Ömer'in lafını düstur edinmişiz., ''ALLAHIM VÜCUDUMU ÖYLE BÜYÜTTÜ Kİ,CEHENNEMİ KAPLASIN,ONA KİMSEYE YER KALMASIN'' Müslümanın,Müslümanı uyarması dışlamamı.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
azgin azinlik dedigim zaman bana kiziyorsunuz ama sizin gibi marjinaller bana göre hem dinimize zarar veriyor hemde ülkemizdeki muhafazakar kesime.. cünkü sizler böyle lafta mangalda kül birakmayan cengaverler gibi ortaya cikiyorsunuz is icraate geldigi zaman ortadan kayboluorsunuz.. en iyi yaptiginiz sey camur, iftira ve karalama cünkü size ezberletinlerle bunlar ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
1-Diyorsunuz ya,''ya siyaset,,ya cemaat''bende diyorumki biz hem siyasetin hemde cemaatin içinde.Pensilvanyadaki zat yıllarca siyaset dışı sadece hoca olduğunu söyledi fakat hep siyasetin içinde idi. 2-Azgın azınlık senin içinden geçen yafta.''bende senin için mutlu ve putlu çoğunluk ''diyebilirim,üzülmezmisin. 3-Muhafazakarlık lafı nedir?neyi muhafaza?bu kelimeyi kim çıkardı?neyi temsil ediyor? 4-Herzaman cengaveriz ALLAHa şükür.İnandığımız yoldan taviz verseydik,Ne ÖZALLAR,Nede ERDOĞANLAR olurdu bu ülkede. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Zaten partileride görüşleride dağıldı paramparça oldu... Çok biliyorlarsa kendilerini düzeltsinler en önce.. Boşverin bu adamları bizim işimiz var... REFERANDUM.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Her ne kadar Hocanın Akparti aleyhinde söylediklerinin kırıklığını yaşasamda içimde, yinede bizim çizgiden bir parti olan Saadetin bu denli sert açıklamalar ile karışmasına üzüldüm.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Muhafazakârlık, Türk Milleti'ne ait olan; iyi, doğru ve güzel ne kadar değer varsa o değerleri; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarmaktır. Türk Milleti'nin de dini olan İslam'ı; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarmak muhafazakârlıktır. Türk Milleti'nin dili olan Türkçe'yi; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarmak muhafazakârlıktır. Türk Milleti'nin; devletini, bayrağını, toprağını, İstiklal Marşını; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarmak muhafazakârlıktır. Türk Milleti'nin tarihine ait değerleri; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarmak muhafazakârlıktır. Türk Milleti'nin kültürünü; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarmak muhafazakârlıktır. Türk Milleti'nin gelenek ve göreneklerini; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarmak muhafazakârlıktır. Türk Milleti'nin ahlâk değerlerini; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarmak muhafazakârlıktır. Türk Milleti'nin aile değerlerini; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarmak muhafazakârlıktır. Türk Milleti'nin türkülerini ve şarkılarını; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarmak muhafazakârlıktır. Türk Milleti'nin yemek kültürünü ve yemeklerini; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarmak muhafazakârlıktır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() MUHAFAZA .NEYİ MUHAFAZA. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zilzal, muhafazakârlığın neleri muhafaza etmek olduğunu alıntılamış olduğunuz mesajımda açık ve net olarak yazdım. Lütfen o mesajımı tekrar okuyunuz.
AK Parti, Muhafazakâr Demokrat bir siyasi partidir. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve eşi muhafazakâr insanlardır. Konu Cihannur tarafından (07-21-2010 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
evet okudum işte bunlardan biri. Türk Milleti'nin aile değerlerini; yaşatıp, koruyup, gelecek nesillere aktarmak muhafazakârlıktır. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|