Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-22-2010, 19:22   #1
Kullanıcı Adı
redyellow
Standart Hayırda Hayır Vardır' a bi bakın:)
Kılıçdaroğlu’nun referandum sürecine yönelik ana sloganı ‘Hayır’ da ‘Hayır’ vardır’ sözünü web sitesine dönüştüren kimliği belirsiz kişiler, siteye sadece salatalık (hıyar) fotoğrafı koydu.

Kılıçdaroğlu’nun referandum sürecine yönelik ana sloganı ‘Hayır’ da ‘Hayır’ vardır’ sözünü web sitesine dönüştüren kimliği belirsiz kişiler, siteye sadece salatalık (hıyar) fotoğrafı koydu.

Anayasa değişikliği için 12 Eylül’deki referandum öncesi savaş kızışıyor. Anayasa Mahkemesi’nin CHP’nin iptal başvurusunu reddettiği 7 Temmuz Çarşamba’dan bir gün sonra 8 Temmuz’da partisinin referandum sürecindeki tavrını, ‘Hayır’da ‘Hayır’ vardır’ diyerek açıklayan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ilk sürpriz internet ortamından geldi.

CHP’nin referandum sürecindeki ana sloganı olması beklenen ‘Hayır’da Hayır vardır’ sözünün internet sitesi olarak tescil ettiren, domain hakkını 9 Temmuz günü alan kişi ya da kişiler, www.hayirdahayirvar.com isimli internet sitesine halk arasında ‘hıyar’ olarak bilinen salatalık fotoğrafı koyuldu. Web sitesinin 9 Temmuz’da kurulduğu yaptığımız teknik araştırmadan sonra ortaya çıkarken, kurucuların kimliği gizlenmiş durumda.

Partinin referandum sürecindeki ana sloganı olması beklenen sözün internet sitesine giren CHP’liler, yarım ve tam salatalık fotoğrafını karşılarında görünce şaşkına döndü.
9 Temmuz günü açılan ve hıyar fotoğrafıyla süslenen internet sitesini gören CHP’liler bu durumdan referandumda evet çıkarmak için her türlü argümanı kullanan AK Parti yönetimini sorumlu tutsa da, yaptığımız araştırmada www.hayirdahayirvar.com’un kim ya da kimler tarafından satın alındığı, kurulduğu ortaya çıkmadı.

İsmini gizleyen kişi ya da kişiler, yaptıkları bu çalışma ile CHP’nin ana sloganını internet ortamında küçük düşürürken, partililer bu olayın referandum sürecinde yaşanacaklara yönelik de ipuçları verdiğini, yapılanın son derece yakışıksız ve çirkin olduğunu söylediler.

CHP Genel Merkezi’nin bu durumla ilgili nasıl bir çalışma yapacağı, ne diyeceği merakla beklenirken İzmir İl örgütü duruma tepki göstererek teknik bir araştırma başlattı.

(alıntı)

redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-22-2010, 19:24   #2
Kullanıcı Adı
redyellow

Sitenin şu anki görünümü, belki birazdan değiştirirler
Alt 07-22-2010, 19:40   #3
Kullanıcı Adı
Fırat
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sitenin şu anki görünümü, belki birazdan değiştirirler
Hocam maşallah sizde kaç site açık öyle
Alt 07-22-2010, 19:44   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Fırat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam maşallah sizde kaç site açık öyle
sayısını bilmem, 20 felan oluyor zaman zaman
Alt 07-22-2010, 20:33   #5
Kullanıcı Adı
ALmi´
hehehe
güzel site
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-23-2010, 13:47   #6
Kullanıcı Adı
ak sevda
Alıntı:
ALmi´ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hehehe
güzel site
artık hep beraber bu siteden de faydalanırız
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2010, 20:33   #7
Kullanıcı Adı
ALmi´
hehehe
güzel site
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2010, 19:26   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
zulihahahhahah :w.
Alt 07-23-2010, 13:28   #9
Kullanıcı Adı
redyellow
Bu siteyi kim yapmış hakkaten yahu?
Alt 07-23-2010, 13:31   #10
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Amma suluymuş he hıyarda...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)