![]() |
#31 |
![]() elbette gerçeklerin sana göre olaın bana göre olanı olmaz. Sadece sana göre gerçek sanmış olabilirsin
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Bana göre gerçek sandığım değil, gerçek olduğunu bilip gerçek olduğuna emin olduğum gerçekler var ortada. O gerçekleri kanıtlayayım mı diye size başka bir konuda sormuştum; siz, "Hayır, kanıtlama" cevabını vermiştiniz. Gerçeklerin ortaya çıkmasından rahatsız oluyorsunuz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
![]() Aynı şeyleri kopyalayıp kopyalayıp yapıştırıyorsun ama onların hiç birisinde benim, işçi emeklisinin,asgari üçretlinin, orta kesimin, sizin parti iktidar olduğgunda yoksulluk sınırında altında olanların büyüdüğüne dair hiç bir şey yok! Bu sebeple aynı şeyleri okumak istemiyorum. Gerçeklerin ortaya çıkmasından değil sakızların tekrar tekrar çiğnenmesinden rahatsız oluyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
"Evet, kanıtla" deseydiniz gerçekleri kanıtlamak için daha önce söylediğim bazı şeyleri tekrar etmekle birlikte farklı şeyler de söyleyecektim. AK Parti'nin Türk Siyasi Tarihinde Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne hizmette açık ara 1. sırada yer alarak, Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne tarihte en çok hizmet etmiş olan en başarılı siyasi parti olduğu apaçık ve reddedilemez bir gerçektir. Gerçekleri duymak istememeniz gerçeklere zarar vermez. AK Parti; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi partidir; bu apaçık ve reddedilemez bir gerçektir Allah'a şükürler olsun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() milli gelirin artması eğer milli gelir dengeli olarak, hakça paylaşım olarak artıyorsa dediğin gibi işçinin, asgari ücretlinin de yararınadır.
Ama asgari ücret, işçi ücreti, emekli ücreti yüzde 3-5 felan artarken milli gelir şu kadar dolar oldu denirse bu doğru olmaz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() evet haklısın, onun için hala bu ülkede asgari ücret 600 kusur lira civarında, düşük emekli memur maaşı 900 lira civarındadır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
AK Parti, 30 yıldır iktidarda değil, sadece 7,5 yıl kadar bir zamandır iktidardadır. AK Parti'nin iktidarda olduğu 7,5 yıllık iktidar döneminde dünyada 1929 Dünya Ekonomik Krizinden sonra dünyanın görmüş olduğu en büyük ekonomik kriz olan 2008 Dünya Ekonomik Krizi yaşanmıştır. AK Parti, Türkiye'yi 2008 Dünya Ekonomik Krizinden az hasarla çıkartabilmiştir Allah'a şükürler olsun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|