![]() |
#1 |
![]() Türkeş'in ocak başkanı Evet diyor
![]() Anayasa değişikliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Aldemir, “Referanduma ideolojik bakmadığım için 12 Eylül'de evet oyu vereceğim” dedi. Merhum Alparslan Türkeş’in son Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaaddin Aldemir, 12 Eylül'de yapılacak anayasa değişiklik oylamasında “evet” oyu vereceğini açıkladı. Referandumla ilgili sorularımızı cevaplandıran Aldemir, olaya ideolojik bakmadığını söyleyerek, “Değişikliği şu parti, bu parti yapmış noktasında bakmıyorum” dedi. 26 maddelik paketi “eksik de olsa bir adım” olarak değerlendiren Aldemir, “Bundan sonra pandoranın kutusunun kapağı açılmıştır . Türkiye’de hesap vermeden yaşayan bu paralel devlet sorgulanmaya başlanmıştır. Bu paralel devletin sorgulanması bile çok önemlidir” dedi. “Rahmetli Türkeş hayatta olsa referandumda tavrı ne olurdu” sorumuz üzerine Aldemir şu karşılığı verdi: “Milletin menfaati neyse onu yapard; dışardan bakıp evet ya da hayır demezdi. İki oyun kurucu varsa biri Türkeş olurdu. Bugün Türk milliyetçileri Türkiye’de ne kadar oyun kurucu? Oyun bozarak devlet adamı olunmuyor; oyun kurarak devlet adamı olunuyor. Olaya devlet adamı gibi bakardı, siyasi bir kinle bakmazdı; kavga eden tarafları bir araya getirir, barıştırıp devlete millete faydalı olacak bir eksen takip ederdi diye düşünüyorum.” İhlas Son Dakika 06.08.2010
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 12 eyülü yasamis ve o dönemde iskence cekmis birisi eger hayir derse olsa olsa mazosist biridir diye düsünüyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yüzde 70-80 arası EVET bekliyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() milliyetçiforumdaki hale bakılırsa türkeşin kurtları evete yanaşmıyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
12 Eylül 2010 Referandumunda Hayır oyu kullanarak 12 Eylül 1980 Askerî Darbesini onaylamak, 12 Eylül 1980 Askerî Darbesi sonrası mahvedilen ülkücü harekete ve işkencelere uğrayan ülkücülere ve bazıları işkenceler sonucu öldürülmüş olan ülkücülere ihanet etmek anlamına gelir. Sözde ülkücü gençler 12 Eylül 2010 Referandumunda Hayır oyu kullanabilirler; ama gerçek bir ülkücünün 12 Eylül 2010 Referandumunda Hayır oyu kullanması mümkün değildir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|