Siz gidin gelin kürtler evet demeli deyin! Bir kerede şu kesim evet deseydiniz çok şaşırırdım. Kürt olsam hayır derdim. Emir verir gibi iki de bir evet demililer de ne demek. Konusu genel olup propagandası bir kesime dayatılan propagandayı sevmem haz etmem..
Açık ve net bir şekilde diyorum biri çıkıp deseki sen evet demelisin. Ben gider hayır oyunu kulanırım. Neyden ne kapacağım beni ilgilendirir..
Kimsenin birilerine zorla sen Evet diyeceksin dediği yok. Evet demenin doğru olacağı, Hayır demenin ise büyük hata olacağı gerçeği söyleniyor. Sizi, gerçek olmayan ön yargılarınızla baş başa bırakıyorum.
Kimsenin birilerine zorla sen Evet diyeceksin dediği yok. Evet demenin doğru olacağı, Hayır demenin ise büyük hata olacağı gerçeği söyleniyor. Sizi, gerçek olmayan ön yargılarınızla baş başa bırakıyorum.
Söyleniyorda neden sadece kürtleri eline dolamış bir kesim hep kürtler evet demeli diyor. 82 darbesinin acısını herkes çekmişken neden sadece kürtler evet demeli onu anlamıyorum.. Sakın onlar çok zulüm gördüde ondan demeyin..
bunu da ortalığı yıkarak değil tatlı bir şekilde yapalım.uhuvveti bozmak için kendimizi bu kadar zorlamayalım.
Dayatma dilini kulanan hiç bir insanla anlaşmamız söz konusu değilim. Ben savunduğum kürt ırkından da değilim. Biz dediğim türkiyenin doğusundaki içinde olmadığım kürt kesimi. Anlamaya çalışalım demek şimdi mi aklınıza geldi yoksa bulutten nem kapıyor dediğinizde mi aklınıza dank etti. Çok sinsiz insanlarsınız önce verirsiniz gazı sonrada sakinlik maskesini takarsınız.. Genle değildir sözüm. Nem kapan olmasın..