![]() |
#11 |
![]() kardeşler; sınavda kopya çekildiğinin söylenmesiyle veya bunun ispatlanmasıyla hükümet karşıtlığının ne alakası var ben çözemedim ?
bunun referandumla da ne alakası var? kopya varsa ve bu ispatlansa "hayır" mı verecek millet? veya kopya yoksa "evet" oyları mı artacak ? sınavda kopya çekildi demek hükümet karşıtlığıyla nasıl ilişkilendiriliyor? ona bakarsanız geçenlerde Suat Kılıç çıkıp "KPSS iptal edilebilir" dedi, hükümette mi hükümete karşı ? Cumhurbaşkanı boşuna mı Devlet Denetleme Kurulu'na emir verdi, olayı araştırsın diye. sizin mantığınıza göre C.Başkanı da hükümet karşıtı.! olayı ifşa edenler için TKP liler denmiş.. bu haber haber7 den tutun da Samanyolu Televizyonunda da yayınlandı. O zaman bu kanallar da TKP ye hizmet mi etmiş oluyor ? Türk Eğitim Sen Başkanı hükümet karşıtıymış. Yahu adam hükümet karşıtı diye doğru söyleyemez mi? Adam kalkmış kopyayı ispatlıyor siz kalkıp "aman canım bu sendika hükümet karşıtıdır" deyip yüz çeviriyorsunuz olaya. sınavın iptal edilip edilmemesiyle hükümetin, devletin basiretsizliğinin ne alakası var ? ÖSYM özerk bir kurumdur. ÖSYM Başkanı 37 yıldır bu kurumda çalışmaktadır. İktidarlar gelip geçiyor ama adam o kurumun başında fosilleşecek nerdeyse. Kabahat hükümette değil, soruların sızdırılmasına engel olamayan ÖSYMdedir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() ÖSYM yıllardır Türkiyede güven duyulan birkaç kurumdan biridir.Ünal Yarımağan yıllardır kuruma ciddi emek vermiş bir kimse.Bugüne kadar üniversite sınavında şike iddiası gündeme dahi gelmedi.Bu son KPSS olayı ise ciddi bir komplo olabilir.Gülen Cemaati devleti ele geçiriyor tezlerini işlemek için bu olayı cemaat aleyhine kuruyorlar gibi geliyor bana.Dikkatli olmak gerek.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|