Normalde koymucaktım yazıyı,çünkü çok ama çok saçma,aşırı saçma.
Ne başlık alakalı yazıyla,nede içeriği dopdolu.
Ne demek istediğini yazının sonunda anlaşılıyor.
Asıl eklememin sebebi,bu garip yazar bozuntusunun sitedeki yazısına yazılan yorumlardan bir kaçını beğenmem.
Çok güzel özetlemişler.
Gıcıyım ben bu kadına baya,aşırı...
Bakın neler yazmışlar:
Alıntı:
kemalistlerden yemediğin küfrü neden müslüman tayfadan yedin??çünkü sen müslümanların karşısındaki tehlikelerden bahsetmedin, iç yaralara tuz bastın, merhem olmadın. yarayı kaşıdın durdun.doğru durmadın tabiri caizse.kemalistlerinden bile daha ileri gidiyorsun..hatayı biraz da kendinde ara....esra hanım...
Alıntı:
sen zann edip yazdığın yazılardan bi helallik dile önce. hür oktaylardan öğrendiklerinle meydana atlayıp mg ye aparkat indirirken aynı secdede buluşmuyormuyduk. hoş jackal.
Alıntı:
Milli Görüşçü küfür etmez. Ama insan bana Milli Görüşçüler küfür etti diye iftira da etmez. Milli Görüşçü küfür ediyorsa ben Milli Görüşçüyüm demez. Küfür ediyorsa Milli Görüşçü olamaz. (Erbakancı Numancı Saadetçi olabilir) Her başını örten o başörtünün hakkını veriyor olamaz. Her kişilik küfürden aynı seviyede hoşlanamaz ya da Hıncal ULUÇun ünlü olma süreci gibi başarının bu yöndeki sıkıntısına katlanamaz...
Alıntı:
Surekli kendine bir dusman bulup, onlara sallıyor. Yazılarının sadece baslığına bakıyorum. Dikkat çekmesi için elinden geleni yapıyor. Hiç okumadım ama tahminim bizim lisedeyden söylediğimiz lafları söylüyor.
Alıntı:
Acizane, YAZIM-ANLATIM tekniğini-yöntemini ELEŞTİRECEĞİM..Her yazıyı, böyle söz yumağı yapar, sonra da, OKUMAMIZI beklersen, çok beklersin. Çünkü çok sözle az şey anlatıyorsun, çok süslüyorsun ama, kıymetini yükseltemiyorsun. Üstelik, dolambaçlı yollara girmeye, bodrumda küf tutmuş zamanımız da yok. Yazarken düşündüğün kadar, okurken zaman harcayamam. O nedenle, bir-iki yazından sonra okumuyorum... Bunu da okumadım. Sıkıcı... Süsleme kapatmış iyice, "YAZININ KENDİSİ" gözükmüyor.