![]() |
#11 |
![]() evet süper 6'lı..
radikal dinci 6 yobaz ![]() bi de ibraam biraz cimri olmasaydı da tam olacaktı da, neysee ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Ben cimri değilim bir kerem...
idareliyim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Adil avaz sitemle söylüyorya ezgisinde
Müslümanin çesitleri dervişleri entelleri Cenneti size bıraktım benim kavgam yeter bana diye aynen öyle... Konu İntifada tarafından (09-01-2010 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() aynen abi bende idareliyim
![]() başbakanımız söz vermiş herhalde kredilere zam geliyormuş ![]() şöyle 100 lira civarı artacakmış öyle olsun ilk 100 liralık farkla bu radikal reyizlere yemek ısmarlicam ![]() bak mekanıda buldum fiyatlarda 1-2 yıl öncesinin... herhalde şimdide çok pahalılanmamıştır... siz kararlaştırın şimdiden yiyeceğinizi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Beşten aşağı yoktur yavuz reyiz orada...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Olabilir bak...
![]() Tamam o halde... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() ![]() hacı bunlar nasıl fiyatlar.. 1,10 2,95 5,10 ![]() ![]() şaka gibi.. burda adama 5.10 tl desen sıkar kafana. küsuratlara alerjisi var milletin. buçuklu fiyat bile yok. kuşbaşı 8 tl, döner 8, tava kebabı 13, karışık 14.. öyle gidiyor. fiyatlar mutlaka düz olmalı burda ![]() neyse madem yemeği sen ısmarlıyorsun Yavuzum, biz sana çok masraf yaptırmayalım. cimrilerin efendisine kuru nohut + içli pilav = 2,60 TL furkan daha göççük biri. bi tabak kuru nohut neyine yetmez. = 1,20 tl Hüdaverdi eti sevmezmiş, ona da yaş sebzeler gelsin (nasıl oluyorsa) = 1,40 tl ![]() özgün genç pek aç değilmiş, bi çorba yeter bana dedi = 0,85 TL sen de zaten hesabın kabarık geleceğini düşündüğünden 1/2 ekmek bana yeter, zaten ben ekmeği hiçbişeye değişmem dedin = 0,40 TL ben de affına sığınarak 2 gündür aç olduğumdan tas kebabı istedim, sonra bu beni kesmez deyip yanına kuzu haşlama istedim. yanına da kola, salata ve cacık aldım = 14,20 TL şimdi de bunları Devlet Bahçeli toplansın bakim, etti sana dohuz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() pkk süreci sabote etmek icin elinden geleni ardina koymayacakdir yakinda bölgede de saldirilar beklenebilir özellikle referandumu destekleyen stk lara yönelik yildirma cabalari olabilir..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
abi benim yiyeceğim belli ya :=) 85 e çorba ![]() ![]() 80 e de bi ekmek tamam işte ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|