![]() |
#10 | |||||||||
![]() Dİğer konuların cevapları hem çok uzun hemde referandum paketiyle alakası yok...
Hem pek bilgimde yok diğer maddelerle alakalı ve şu an araştırmaya üşeniyorum... O konualrdada ısrarcı olursanız cevaplarını veririz... Gelelim paketle alakalı eleştirilerine sahte şeyh haydar efendinin... Alıntı:
şimdi önce bir millete 125ç madde ne onu bir anlatalım... Yüksek askeri şurada keyfi atılan askerleri bilirsiniz... Artık yüksek askeri şura kararlarına karşı yargı yolu açık hale getirilmiştir... Şimdi sahte prof sahte şeyh haydar efendinin oyununa gelmemek için yerindelik kelimesini cümle içinde kullanıyorum...Yanlış anlamayın benim cümlem değil değişen maddedeki cümle... Yargı yetkisi, idari eylem ve işlemlerin hukuka uygunluğunun denetimi ile sınırlı olup, hiç bir surette yerindelik denetimi şeklinde kullanılamaz. açıklayıcı oldumu?yoksa birde bunumu açıklayalım... idari eylem ve işlemlerin hukuka uygunluğunun denetimi ile sınırlı olup yani hukuka göre denetim yapılır mahkemenin keyfine göre yerindelik denetimi yok... Yani hukuka tabilik var mahkemenin keyfine değil... Alıntı:
o parti orada milleti temsil etmektedir... Millet kendisi için en doğru kararı ak aprtinin verceğini verdiğini oylarla söylemiştir... Kaldı ki hükümetimizin görüşme talepleride olmuştur...Ama muhalefet kendine güvenememiştir...Vekillerini bile oylamaya göndermemiştir.. Sen onu bunu bırak seni 298 şubatta buraya yollayan kimdi haydar efendi ondan haber ver... Alıntı:
sadece cevap verilebilir ciddiyetteki bence adalet bakanı müsteşarı konusu diğerleri bilindik eleştiriler googlede ara bul... Alıntı:
saçma...yasayla korumaya alınmış birşeyde zaman aşımı işlemez... Alıntı:
Türkiye Büyük Millet Meclisi; iki üyeyi Sayıştay Genel Kurulunun kendi başkan ve üyeleri arasından, her boş yer için gösterecekleri üçer aday içinden, bir üyeyi ise baro başkanlarının serbest avukatlar arasından gösterecekleri üç aday içinden yapacağı gizli oylamayla seçer. Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılacak bu seçimde, her boş üyelik için ilk oylamada üye tam sayısının üçte iki ve ikinci oylamada üye tam sayısının salt çoğunluğu aranır. İkinci oylamada salt çoğunluk sağlanamazsa, bu oylamada en çok oy alan iki aday için üçüncü oylama yapılır; üçüncü oylamada en fazla oy alan aday üye seçilmiş olur. Cumhurbaşkanı; üç üyeyi Yargıtay, iki üyeyi Danıştay, bir üyeyi Askerî Yargıtay, bir üyeyi Askerî Yüksek İdare Mahkemesi genel kurullarınca kendi başkan ve üyeleri arasından her boş yer için gösterecekleri üçer aday içinden; en az ikisi hukukçu olmak üzere üç üyeyi Yükseköğretim Kurulunun kendi üyesi olmayan yükseköğretim kurumlarının hukuk, iktisat ve siyasal bilimler dallarında görev yapan öğretim üyeleri arasından göstereceği üçer aday içinden; dört üyeyi üst kademe yöneticileri, serbest avukatlar, birinci sınıf hâkim ve savcılar ile en az beş yıl raportörlük yapmış Anayasa Mahkemesi raportörleri arasından seçer. hani nerede?recep tayyip erdoğan atıyor zanneder duyan... insaf...buyrun yukarıda kim ne kadar üye atıyor yazıyor...Okuyun... Alıntı:
Partisinin temelli kapatılmasına beyan ve eylemleriyle sebep olduğu Anayasa Mahkemesinin temelli kapatmaya ilişkin kesin kararında belirtilen milletvekilinin milletvekilliği, bu kararın Resmî Gazetede gerekçeli olarak yayımlandığı tarihte sona erer. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı bu kararın gereğini derhal yerine getirip Genel Kurula bilgi sunar. çıkarılan madde bu haydar başı rahatsız eden ne ki acaba? Alıntı:
Alıntı:
puhahaha meydanı boş bulmuş atıyor... ayıptır adam ayıptır... Alıntı:
![]() HAYIRDA YARIŞALIM, TÜRKİYE KURTULSUN… BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ ahlaksızlar... ayetidemi alet ettiniz lanetliğinize... |
||||||||||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|