|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
http://www.akpartiforum.com/bati-ser...u-t135775.html Elbet sivillere yapılması doğru değil. Haber okuyunca senin gibi bende 'acaba bunlarda siyonist olmayabilir mi?' diye düşündüm. Hamile kadının çocuğunu düşündüm belki ileride kim bilir ne olumluadımlar atacaktı diyerekten. Sivil kayıp çok veriyor Filistin,buna karşın düşmanın sivil unsuruna saldırılması,hele ki şuan Filistin haklı konumdayken bu saldırıyla kendini haksız konuma düşürmesi mantıklı değil. Filistin'e asıl zararı veren askerlerdir ve Filistin'i savunmanınen güzel ve doğru yolu da askeri unsurlara saldırmaktır.Sivillere değil. Filistin'de ölen sivillerin haberi dünyaya nasıl yansıyor bilemem,ama bu hamile kadının ölümü jet hızıyla yansıyacağından eminim. Ama bana göre bu olay abbasın olayıdır. Şuan abd'de,2 şeytanla görüşüor kendisi 3. şeytan. Herkesin gözü orada ve bu 4 kişinin ölüm olayıda yansıdı elbet.Olay zaten batı şeria'da gerçekleşmiş. El Kassam üstlense bile,bu el fetihin yapmadığı anlamına gelmez. Düşününce Batı Şeria'da uzun amandır çatışma haberide pek gelmiyor.Özellikle israil askerine karşın.Hamas'ta sivillere karşı saldırı yapmıyor zaten.Anca füze atıyor,o füzelerde zaten torpil gibi,ya yönünü şaşırıyor ya da patlasa bile ölümsaçmıyor. Bu işin içinde abbas güçleri var. Ek Kassamın üstlenme haberi de çarpıtma olabilir.
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|