|
![]() |
#1 |
![]() Nazlı Çiçek Ben bir deli rüzgar sen nazlı çiçek Her sabah busemle yoklarım seni Gerçek kadar rüya düş kadar gerçek Bir anın içinde koklarım seni Kalbime gel eşiğinde dur desem Kapıyı bul el sürmeden vur desem En sonunda gel içeri gir desem Gelme git, bir ömür beklerim seni Tam giderken vuslat bana ar desem Yar mı aşktır aşk mı daha yar desem Çözen gelmez aşka dair sır desem Çözüp gel sinemde saklarım seni Çek yeter kalbimden ellerini çek, Terk edip gitmezsem bu aşk bitecek Hani bir sır vardı ey nazlı çiçek Fırtınan olursam haklarım seni
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ağladım (Salı, 25 Eylül 2007 ) Aklıma düştü gözlerin Boynumu büktüm ağladım Elveda dediğin yerin Yanına çöktüm ağladım Anılar gezdi kanımda Seni aradım yanımda Tesbih gibi her anımda Hasreti çektim ağladım Her seven boyun eğmiş Ayrılık ne yaman şeymiş Gözden yaş dökmek neymiş Gözümü döktüm ağladım İçim garip gönlüm darda Gözlerim karşı duvarda Ben her akşam aynalarda Yüzüne baktım ağladım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sustukça içimde haykıran bir ses Diyor ki ümitten ümidini kes Seni anıp sigaramdan bir nefes Çeksem; duman alev, kül kan oluyor Sazımla konuşsam susmak zûl diye Bir türkü yollasam sana gül diye Vursam mızrabımı hadi gel diye Yollar çıkmaz sokak, tel kan kokuyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Senle Sensiz Yaşamak ceylanlar su içinde hasret boğulur suya bir ayrılığın annesiymiş her vuslat meğer avare bir yıldızdan hicran söyleyin aya bir ömürlük türküler yalan çıkarsa eğer ceylanlar su içinde hasret boğulur suya... dizlerimde uykular, ninnilerim muzdarip bilmecem secde secde gözlerine bürünür kan kokulu sokakta, gölgem mahzun ben garip döneceğin geceyi beklemezdim bir ömür dizlerimde uykular, ninnilerim muzdarip... kuşların kanadında aşkımın namesi var açtıkça kapıları, kilit vurun ışığa git demeseydin bana, gelirmiydim bu kadar ay ışığı gülse de harabe aşığa kuşların kanadında aşkımın namesi var... annesi olduğun gün, yetim kaldı dalgalar hürriyeti kalbine mahkum olmak sanırdım her belanın kalbi aşk, kalbimde bir bela var gözlerimin rengini kaldırımlara kırdım annesi olduğun gün, yetim kaldı dalgalar... kar yağıyor çöllere, çınladı dudaklarım gözlerin gökyüzüdür, köle azat edilsin bir kez ölmene diyet, ölümü yasaklarım bana hain deme can, sen ihanet değilsin kar yağıyordu çöllere çınladı dudaklarım... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Vesair Yürek dalga söz kumsal Rüzgar sensin ey şair Kumlar kurak deniz lal Es hadi aşka dair Bilmem ne zaman nasıl Gelir geçer her fasıl Aşk şair aşktır asıl Gerisi hep vesair Serdar Tuncer |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Vazgeçtim Ne zaman umrumda ne mekan benim Yarından vazgeçtim dünden vazgeçtim Ne bu ömür benim ne de can benim Ben seni göreli benden vazgeçtim Derde hedef oldum sen oksun diye Güllere yalvardım sen koksun diye Sen yoktun yanımda sen yoksun diye Akşamdan geceden günden vazgeçtim Sensiz ne yurdum var ne yerim dedim Senden sorarlarsa ne derim dedim Belki kavuşursam üzerim dedim Ben senin uğruna senden vazgeçtim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sus Bana Hayat sensiz işkence Senle ölüm süs bana Barışmak sensizlikse Sonsuza dek küs bana Beni yakıp kavuran Bir dur desem bin vuran Senden sana savuran Rüzgarımol es bana Hem baharsın hem karsın Bir gerçeksin bir sırsın Bırak hasret haykırsın Sen vuslatı sus bana Anlamazsın bildim yar Gayrı isyan doldum yar Darağacın oldum yar Gel kendini as bana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Yalnızlık Sevda senedine bir imza attım Neyleyim icraya geldi yalnızlık Seni vermem diye bin yemin ettim Benden beni bile aldı yalnızlık Lokman hekim libasını giyerek Senin tek tabibin benim diyerek Kanımı içerek ömrüm yiyerek Derdime dermanı buldu yalnızlık Senin suretinde kapladı beni Aşk diye hicrana sapladı beni Önce kendisiyle topladı beni Sonra sensizliğe böldü yalnızlık O şimdi padişah ben garip köle Elveda mutluluk merhaba çile Ezerdi sen varken karınca bile Köleydi kapımda kuldu yalnızlık Sende düşüp gittin kendi derdine Gölgem firar etti hasret yurduna Çekip gittim kaf dağının ardına Hoşgeldin diyerek güldü yalnızlık Yeter artık dedim kavgadan bıkıp Ölüyorum seni yalnız bırakıp Anlaştık diyerek elimi sıkıp Peşimden toprağa daldı yalnızlık |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
sana, serdar, siir, tuncer |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|