![]() |
#11 |
![]() esrefcim duygularinda sonuna kadar haklisin zaten olaya duygusal yaklasan herkes böyle yaklasir..
ancak sunuda unutmayalim oglu terörist olup dagda öldürülen anneyle, diger oglu askerde sehit olan anneye ne diyebiliriz.. evet bizim icin o sehit onurumuzdur ama bir anneye hangisi senin oglun gibi soruyu sormak hangi duygusallikla anlatilabilirki.. selda bagcani sevmem ama bir parcasi varki tüylerim diken diken olur, sözlerini paylasayim ve dahada önemlisi bu parcanin kime yazildigida belli degildir.. Ağladım Annem Hedefim insandı, vur emri geldi Ellerim titredi, ağladım anne Bir sağıma baktım bir de sol yanıma Yüreğim sızladı, ağladım anne Gecenin yarısı, dağın başında Siperde beklerken, ayışığında Hedef oldu, durdu karşımda Yüzümü çevirdim, ağladım anne Yolun karşısında, yakın yerdeydi Gördüğüm kadar, genç de biriydi Bir taşın dibinden, kalktı yürüdü Ardı sıra baktım, ağladım anne Onun da yolunu, bekleyen vardır Anası babası, sevdiği vardır Belki de yubvası, yavrusu vardır Kıymadım vurmaya, ağladım anne O da benim gibi, emir kuluydu Belli memleketi, güney doğuydu Bilmem ki o da beni, vurur muydu Ben ona kıymadım, ağladım anne Dağların başında, nöbet beklerken Ayışığında, hasret çekerken Sizden uzaklarda, şafak sökerken Bir sigara yaktım, ağladım anne |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|