|
![]() |
#1 |
![]() Kemal Kılıçdaroğlu beceriksiz ve basiretsiz bir kişidir. Yönetime gelmesi halinde ülkemize ve milletimize çok zarar verir Allah korusun. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın muhalifleri, Başbakanımızda eğer böyle bozuk bir sicil olsaydı muhtemelen devamlı olarak onun beceriksiz ve basiretsiz bir kişi olduğunu söylerlerdi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'ye Genel Başkan olduğu kurultayda halk popülizmi yaparken 495 TL'lik Etro Gömlek giydiği ortaya çıkmıştır. Böylelikle Kemal Kılıçdaroğlu, Etro Kemal lakabını almıştır. Etro Kemal'in kurultay kıyafetlerinin fiyatları şöyledir:
Etro Gömlek: 495 TL Beymen Pantolon: 445 TL Beymen Ceket: 1.295 TL Tod's Ayakkabı: 845 TL Moreschi Kemer: 425 TL Toplam: 3.505 TL CHP Kurultayı için 495 TL'lik Etro Gömlek başta olmak üzere toplam 3.505 TL'lik harcama yapıp sonra da utanmadan sıkılmadan halk popülizmi yaparak halkçılık ayağına yatmış olan Kemal Kılıçdaroğlu'nu nâm-ı diğer Etro Kemal'i protesto ediyorum. Konu Cihannur tarafından (09-18-2010 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Etro Kemal, partisinin grup başkanvekillerinden Mehmet Akif Hamzaçebi'nin, karısını başka bir kadınla aldatırken çekilmiş video görüntülerinin kamuoyuna yansıması üzerine, "Özel hayat siyasetin konusu değildir." diyerek partisinin önemli bir isminin karısını aldatmasını normal karşılayarak ahlâk ve namus anlayışının bozuk olduğunu ortaya koymuştur. Ahlâk ve namus anlayışı bozuk olan Etro Kemal'i protesto ediyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Etro Kemal, 12 Eylül 2010 Halk Oylaması için 'Hayır Kampanyası' yürütürken havuzlu villaları olan siyasetçileri eleştirmiş, havuzlu villalarda oturmayacağız diyerek halka söz vermiş, ama kendisinin de havuzlu villası olduğu ortaya çıkmıştır. Havuzlu villalarda oturmayacağız diyerek halka söz veren, ama kendisinin de havuzlu villası olduğu ortaya çıkmış olan yalancı ve halk kandırıkçısı Etro Kemal'i protesto ediyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Etro Kemal, seçmen kaydını yaptırmadığı için 'Hayırcı Cephe'nin liderliğini yaptığı halde 12 Eylül 2010 Halk Oylamasında kendine bile 'Hayır' oyunu kullanamamış, kendine bile 'Hayır'ı olmamıştır. 'Hayırcı Cephe'nin liderliğini yaptığı halde seçmen kaydını yaptırmayarak halk oylamasında 'Hayır' oyu kullanamayacak kadar beceriksiz ve basiretsiz olan, kendine bile hayrı olmayan Hayırsız Etro Kemal'i protesto ediyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|