![]() |
#11 |
![]() 1-saat 17.30
2-ismim bayram altay 3-doğum tarihim 24 temmuz 1982,burcum boga 4-dövmem yok 5-evet.kimse için ağladıgım zamanlar olmuştur, 6-.cola turka 7-içki kesinlikle karşıyım yeşilaycıyım ![]() 8-tercih ettiğim rakam 3 9-hareketli ve slov parçalar pop halk müzigi rock ayırt etmem düşündüren anlamlı şarkı ve türküleri severim 10-gül(peygamberimizin simgesi) 11-insanların düşüncelerine saygı göstermediği sohbetleri sevmem.ama hiç öyle bişi olmadı çok şükür ![]() 12-en çok yeşil,sonra mavi 13-gelecekte kendimi toplumun güvenini kazanan çalışma azmi olan samimi hayatında yarım kalan şeyleri bitirmek isteyen bir insan olrak görmek istiyorum 14-aşık mısın? evliyim evet 15-kardeşim evlendigi için yeni ayrıldık 16-galatasaray 17-olmazsa olmazın? 2.5 yaşındaki kızım 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın?bir sürü var.hepsini tek tek yazamam ki 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ?işimi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey?aman saat kaç? ![]() 21-En nefret ettiğin hareket?alınganlıktan hoşlanmam 22-başka biri olmak istemem.kendim olayım samimi olayım 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin kızmak isterim ama kızamam 24-takma adım yok bir adım var oda bayram babaannem koymuş ramazan bayramı sabah 5,te dogmuşum 25-en sevdiğim spor futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü?orta diyelim.bazen çok utangaç,bazen çok açıksözlü olabiliyorum 27-sadece türkçe konuşuom.ama aio,ya gidiyorum ingilizce ögrenecegim arapça hevesimde var 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? barış 29-okulumda ve işimde başarılı olmayı istiyorumegitimin yaşı yoktur 30-egitimim yarım kalmıştı şu an açık ilk ögretim okuyorum 8 dersim kaldı inşallah bu sınavda biter sonrasında açık liseye gidecegim hedeflerim var kısacası aydınlık yarınlar istiyorum. Konu akselçuklu tarafından (10-03-2010 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|