|
|
|
|
#1 |
|
Ben biraz alışılmışın dışında bir değelendirme yazmak istiyorum, lütfen kimse kırılmasın.
En kendisine mahçup olduğum, mahçubiyetten beni kıvrım kıvrım kıvrandıran üye : Gönülden En her yorumundan bal damlayan, beğeni vermeye doyulamaz üye : Mavera En foruma yüksek seviye katılmasına sebep olan üyeler : Almi, Merve, Ak Kelebek, Hatice, Gönülden, Rizeli, Adem Etyemez En hangi yeteneğinden vasıfından ötürü bölüm sorumluluğu aldığını bugüne kadar göremediğim üye : Furkanca Bakış, Nusret En iyi şekilde takım tutan üyeler : Adem Etyemez, Almi, Noktaların Efendisi En duruşuna hayran bırakan üyeler : Yalçın Karaca, Adem Etyemez, Hakan Özkan, El Emin, Benhur, Mavera, Matilla, Rizeli En sevimli cüz alan, Kuran'ı garip bıraktırmayan üyeler : Hatice, Nun En askerden dönünce tanınmaz hale gelen üye : Hüdaverdi En çok yürek hoplatan üye : Matilla (Son dakika - Başbakan istifa etti haberiyle bu alanda liderliği en az 1 sene kimseye kaptırmaz) Forumun Quaresması : Almi En Taraf Gazetesi duruşu : Asi İsyankar En Zaman Gazetesi duruşu : Yalçın Üstat En foruma renk getiren üyeler : Erhan Karaca, Merve En körfezce bakış : Furkanca bakış, unnamed, Fırat En özlenen üyeler : Duyguseli, Leyal, FarukArslan, red-yellow En özlenmeyen üyeler : Banlanan saadet partililer (redyellow hariç)
Konu onurcan tarafından (09-01-2015 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
İlk kez biri bana sinirli demiş. Şaşırdım
Benimkisi aslında sinirli olmak değil de yerine göre hareket etmekti de demek ki öyle bir yönümde varmış. Ben de yeni öğrenmiş oldum Sağolasın Unnamed.Hiper şimdiye kadar en fazla beğendiğim en seninki oldu. Sana daha çok teşekkür ediyorum ) |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Bende senelerdir bu kadar insanlara hakaret etmene rağmen; nasıl oluyorda bu forumda yer bulabildiğine anlam veremiyorum. Küfür eden bizden olursa sorun yok mantığı ilemi ilerliyoruz acaba... Konu NûN tarafından (10-15-2010 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Kelimelerimizi seçerek kullanalım arkadaşlar. |
||
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|