![]() |
#16 |
![]() Yahu bırakın arkadaşlar şu ahlak polisliğini .
Siz eğer bu diziyi veya kanalları ciddiye alıp izlemeyin izletmeyin diye kampanya yaparsanız afedersiniz ama benim merakımı celbediyor o zaman. Televizyon çoktan seçmeli..İster hilal tv yi izleyin ister kanal dyi ister bilmem ne tv yi.. Kapatın izlemeyin.Ahlakınızı böyle koruyacağınıza inanıyorsanız. Bu ülkede otu b..ku ciddiye alıp Fırıncılar isyan etti! Bakkallar yürüdü! benzeri haller beni acayip güldürüyor. Tamam gülüyorum,eğleniyorum ama aynı zamanda üzülüyorum.Siz dostlarımın zamanı bu kadar bol olmamalı.Bir tv dizisini protesto" etmek ciddi zaman istiyor,bu kesin. Her dk her sn konuşacak tartışacak onca mevzu varken tv dizilerini bırakın,ister sex sahnesi göstersinler ister kandil yayını yapsınlar Milletin ahlakını bırakın,kendi ahlakınızla meşgul olun.Biliyorum o kadar iyisiniz ki herkes cennete girsin istiyorsunuz..Milletin sevabı günahı sizi ilgilendiriyor.Ancak unutmayın.Bazı yerlerde Özgürlük istiyoruz diyorsanız bunun bir bedeli var .Onlar da bu konularda özgür olmak istiyorlar. Kapatın tvleri veyahut atın pencereden toptan televizyonunuzu..Fakat karışmayın,boşverin izleyen izlesin.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|